Besede, besede, besede….

Da, meseca maja so besede najpomembnejše orodje. Tako za ustvarjanje kot za razbijanje.

»Meje mojega jezika so meje mojega sveta«, je rekel filozof Wittgenstein.    

Energije meseca maja delujejo tako, kot da bi se naokrog obrnila vreča ter bi se ven streslo vse, kar je v njej. Vreča naših izkušenj, želja, navad, prepričanj in delovanj. Z namenom, da pregledamo in izberemo tisto, kar nam koristi ter oddvojimo, kar nam ne koristi.

Ljudje smo vibracijska bitja. V svoje življenje privlačimo situacije, ki so na naši frekvenci.

Imate slabega partnerja, ki vam ne daje dovolj pozornosti in ljubezni? To kaže le na to, da sebi ne dajete dovolj pozornosti in ljubezni. Da imate globoko v sebi vsajena prepričanja, da niste vredni ljubezni, da si je ne zaslužite.

Imate slabo plačano delo ter šefa, ki vas izkorišča? Verjemite, da je vaša notranja frekvenca na isti valovni dolžini. To dolžino ustvarjate z mislimi, da je danes težko. Da se drugače ne da. To frekvenco ustvarjate s prepričanji, da niste vredni uspeha. In vaše nezavedno, vaš služabnik, vam daje prav to, kar prebere v vas. Vaša vibracija je vaše naročilo, kar želite.

Na žalost smo najpomembnejša prepričanja osvojili v otroštvu. Če so vas večinoma kritizirali, ste ponotranjili verovanje, da niste dovolj dobri. Da niste vredni. Da se morate iz petnih žil potruditi, če želite nekaj malega dobiti. Ker v svojem programu nimate izkušnje, da ste čudovita oseba in da vam s samim rojstvom pripada vse najboljše v življenju, tega ne izkušate. Zato vas vedno znova potegne nazaj v vrtinec slabih izkušenj. Od ene slabe službe do druge.

Zato morate sami vstaviti nove programe.

Poglejte ta mesec, katere situacije »skačejo« ven. Te potrebujejo pozornost, zdravljenje.

Kako jih pozdravite? Najprej z mislimi ter predvsem z besedami, ki jih izgovarjate. Če govorite: »Vedno imam smolo. Vsi me izkoristijo, nikakor ne morem uspeti,« oddajate svojemu nezavednemu umu sporočilo na tej frekvenci. Da želite še več situacij, v katerih se boste lahko tako počutili. In jih dobite! Zato za začetek zamenjajte besede. Govorite si: »Čeprav sem imel/imela do sedaj morda nekaj smole, vem, da je vedno mogoče obrniti vsako situacijo. Mnogi so bili v težavah, pa so se vendarle uspeli izvleči. Tudi sam/sama sem uspešno rešila že marsikatero neprijetno situacijo. Sem priden/pridna, vem, da si zaslužim uspeh. Vem, da mi bo prej ali slej uspelo, če vztrajam pri svojih sanjah. Končno imam možnost, da si ustvarim življenje, kakršnega si želim in zaslužim. Pripravljen/pripravljena sem na novo zgodbo, zgodbo o uspehu.«

Ta mesec so besede semena, ki bodo vzklila v vaši prihodnosti. Pazljivo jih izbirajte. Ne sadite ničesar, česar ne marate živeti.

Naj bo ljubezen gorivo za vse, kar počnete.

Srečno,