Junija zaplešejo energije svoj prav posebni ples. V središču je partnerstvo, dom in družina. Kraljici Ljubezni ter Domačega ognjišča se prebujata in terjata pozornost.

Samski, ki si želite partnerja, pojdite več in pogosteje v družbo. Amorček lahko nepričakovano izstreli svojo ognjeno puščico prav na kakšni zabavi, pikniku, izletu… Če je to izlet v tujino ali zabava s tujci, še toliko bolj.

Vsem, ki ste že v razmerju, pa svetujem, da se zavestno potrudite, da zvezo še okrepite in izboljšate. Seveda, če se želite še naprej prebujati ob tej osebi. Poglejte in v svojem partnerju spet opazite moškega/žensko, v katero ste se zaljubili. Usmerite svojo pozornost na vse tisto, v kar ste se nekoč zaljubili in na vse tisto lepo, kar vam ugaja. Opazite vse tiste malenkosti, drobne pozornosti, zaradi katerih je vaš svet lepši. Vprašajte se, kaj lahko storite, da boste prijetno presenetili in razveselili partnerja. Ne jemljite ga/je samoumevno. Afrodita je muhasta boginja. Preden se boste zavedali, bo vaš partner/partnerka hrepenela po oddaljenih obzorjih.

To je mesec zbliževanja in združevanja, ne ločevanja. Tudi, če ste se že odločili, da boste zvezo prekinili, vam svetujem, da še nekoliko počakate. Skušajte zdraviti situacijo, učite se novih veščin komunikacije. Veste, še vedno boste lahko kasneje zaprli vrata za seboj. Veščine ter izkušnje, ki jih boste pridobili, pa vam morda lahko rešijo kakšno prihodnje razmerje. Pa še kakšnim nepričakovanim težavam se boste izognili.

Tiste duše, ki ste imele v zadnjih letih več smole na čustvenem področju, pa si preberite opis delavnice Karmična razmerja na www.numeros.si. Ne dovolite, da vam najlepša leta uhajajo, ker ne veste, kako bi se rešili vzorcev in ujetih energij iz preteklih življenj. Sedaj je idealni čas, da prekinete z nespodbudno preteklostjo in začnete na novo.

Mnogi boste čutili napetosti v odnosu s starši. Večina ljudi trdi, da imajo urejene odnose s svojimi starši, pa vendar opažam, da največ njihovih sedanjih težav izvira iz nepredelanih čustev. Mnogi si ne upajo priznati, da so jezni na starši, da jim zamerijo, da so prizadeti… Ta čustva tlačijo v sebi, kar pa jim odvzema veliko energije. Predvsem si jih priznajte. Sebi. Dokler se izogibate bolečih tem, postajajo te rane vse večje in večje. Duša vsako laž čuti kot breme. Kadar svoje nezaceljene rane prekrijete s pisanim pregrinjalom lažne duhovnosti, vsake toliko časa sili ta umazanija na dan. Junij je idealni mesec, da pogledate, kakšni so vaši pravi odnosi ter začnete celiti rane in s tem vzpostavljati možnost bolj iskrenih odnosov. Sicer bo ta kup silil na plan. Bodite nežni in prijazni,tako do sebe kot do staršev. Sočutje lahko obrusi marsikateri trn.

Junij je odlični mesec, da pogledate ali vaš dom (hiša ali stanovanje) potrebuje kakšno obnovo, adaptacijo, preureditev, popravilo ali morda čiščenje. Uredite te stvari sedaj, kasneje se lahko stvari po nepotrebnem zapletajo. Odstranite iz omar vso nepotrebno šaro in navlako. Saj veste, da je potrebno narediti prostor za čudovite nove cunjice, kajne ?

Še skok do kozmetičnega salona, malo razvajanja…. In junij bo čarobni mesec, ko boste plesale pod okriljem vladarice doma in ljubezni.

Naj bo ljubezen gorivo za vse, kar počnete.

Srečno,

Taja Veroti Tjaša