Ideja sproščenih vsakdanjih modnih kombinacij je prinesla revolucijo tudi v poslovno modo, ki je že nekaj časa čedalje bolj sproščena in udobna. Lahki in prilagodljivi materiali, zaradi katerih se ženske cel dan počutijo udobno, igrajo odločilno vlogo ne glede na priložnost – udobje je na prvem mestu tako v prostem času, med nakupovanjem, v pisarni in pa tudi v gledališču ali na koncertu.

Želja po udobju je še posebej pomembna pri čevljih. Znamka Ara je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, v zadnjem času pa so dali veliko poudarka tudi na modne trende. Prenovili so logotip in prevetrili oblikovanje čevljev. Za sezono jesen/zima 2017/18 tako Ara ponuja udobne čevlje, po katerih bodo posegali tudi najbolj modno osveščeni in zahtevni kupci: Fashion&Function. Pod že uveljavljenim logotipom pa ostajajo »Arini klasični čevlji«, namenjeni tistim, ki prisegajo na brezčasno udobje.

Tudi v jesen bomo zakorakali v udobnih supergah – tudi tistih, ki so nekoliko višje (high-tops). Nov koncept Fusion4 je razvil odlične superge, ki imajo tridimenzionalno fleksibilnost v prednjem delu. Nov patentiran podplat Dynergy z odličnim stranskim oblazinjenjem zagotavlja četrto dimenzijo tovrstnih čevljev. Takšen podplat imajo tudi izbrani salonarji in škornji, ki tako zagotavljajo neprimerljivo udobje. Še en pomemben del kolekcije so trendi škornji z modnimi detajli.

 

Tudi barvna paleta nove kolekcije je navdušujoča, popestrijo pa jo vranje črna, modra, kositrna, konjak in kovinska. Arini čevlji so izdelani iz vrhunskih materialov, ki s pomočjo atraktivnih barv naredijo kolekcijo zanimivo, privlačno in pa seveda udobno. Pika na i so detajli iz krzna, zanimivi vtisi, zadrge, zakovice, zaponke in broške ter diskretni logotip.