Če so roke ogledalo človeka, potem so nohti negovani v skladu z zapovedanimi modnimi smernicami vsekakor dokaz, da ženska skrbi zase. Za vas smo se v uredništvu pozanimali, kateri so trendi manikure, ki bodo zaznamovali leto 2014.

Temno sivi odtenki

Gre za trend, ki se poda vsakomur – tako tistim, ki se ponašate z dolgimi, kot tistim, ki imate raje krajše nohtke. Naša najljubša odtenka sta OPI-jev French Quarter for your thoughts ter Essie-jev Bling nail lacquer in Light Grey.

Kovinski, metalni odtenki

Kovinski oziroma metalni odtenki so vsekakor prva izbira takrat, ko želite ustvariti dramatičen izgled. Odločite se za srebrne, bronaste in zlate barve, saj bodo te po napovedih najbolj modna izbira tega leta. Nam so najbolj všeč Orlyjev odtenekRage, Essiejev Mirror Metallics ter odtenek 166 Mister Rusty blagovne znamke Essence.

Neonski odtenki

To pomlad in poletje se odločite za živahne, neonske odtenke, ki bodo poudarili vašo zagorelo polt in pritegnili marsikateri pogled. Modni bodo predvsem oranžni in zeleni odtenki, zagotovo pa ne boste zgrešili z nakupom Nicole by OPI v odtenku Make Mine Lime ali Manhattnovim odtenkom Bright Orange 34kiz kolekcije Freaky Friday.

Nevtralni odtenki

Gre za klasično manikuro, ki pa nikakor ne gre iz mode. Pomembno je, da jo letos poskusite v kombinaciji z ovalno obliko nohtkov, ki je vsekakor hit zadnjih mesecev, odtenki, ki pa so še posebej priljubljeni, pa so OPI-jev My vampire is buff (na sliki), Esssence-ov v odtenku Nude it! ter Sandstorm znamke Maybelline Color Show.

Klasični rdeči odtenki

Rdeči nohti so klasični in predvsem zelo ženstveni, zato se podajo čisto vsaki pravi modni osveščenki. Letos bodo še posebej moderni globoki, temnejši rdeči odtenki, zato pogumno posezite po OPI-jevem odtenku Mrs O’Leary’s BBQ Nails  ali L’orealovemRed Tote.

 

Novinarka: Pia Fekonja

Foto: Instagram