Čez dober teden bomo končno stopili v prvi poletni mesec—sonce, vročina in predvsem potenje! V takšnem obdobju je nega telesa izjemno pomembna, higiena tvojih intimnih predelov pa še toliko bolj—predvsem v času menstruacije.

Za skrbno higieno tam spodaj je priporočljivo uporabiti intimno milo – naravni čistilni gel LaliWash je kot nalašč za to! Izdelan iz sestavin rastlinskega izvora ter naravnih eteričnih olj ponuja popolno svežino skozi cel dan, tudi v vročih poletnih mesecih. Naravni izvlečki v gelu LaliWash delujejo protivnetno, antibakterijsko in pomirjujoče.

Skrbno izbrana blaga formula blagodejno deluje na sluznico, saj milo LaliWash ne vsebuje dišav kot običajni intimni geli, ima značilen naravni pH in ne vsebuje parabenov.Uporabiš ga lahko preprosto kar pod tušem.

Dodatna prednost mila LaliWash je to, da je crulety-free (ni testirano na živalih)!

Čistilni gel LaliWash pa ni namenjen samo tvojim intimnim predelov, temveč tudi tvojim intimnim pripomočkom! Služi namreč kot čistilno sredstvo, s katerim lahko brezskrbno očistiš tudi menstrualno skodelico med izpraznjevanjem ter med menstrualnimi ciklusi.

Čistilni gel LaliWash je odlična izbira za intimno nego!

Čistilni gel LaliWash je odlična izbira za intimno nego!