Pametni telefoni so najbolj aktualno in uporabno orodje vseh popotnikov. Ravno zato, je hitro polnjenje ena najbolj uporabnih funkcij, ki jih je Huawei predstavil v svojih napravah. Hitro polnjenje dovoljuje, da le z nekaj minutami polnjenja, telefon uporabljate še nekaj ur. S prenosnimi polnilnimi postajami lahko svoj telefon v res kratkem času napolnite kjerkoli.

Huawei P10 je s svojimi sedmimi milimetri debeline in 145 grami najboljša izbira za popotnike: prinaša odlične možnosti navigacije, aplikacije, ki sledijo našim fizičnim aktivnostim in prepotovani poti, visoko kakovostno kamero, hitro dostopanje do vseh aplikacij družbenih omrežij. Vaš žep ponuja skoraj vse rešitve, ki jih na potovanju potrebujete. Če pa želimo vse to resnično izkoristiti, moramo poskrbeti, da se nam telefonska baterija ne izprazni. In Huawei ponuja številne opcije, da se vam to ne bo nikoli zgodilo.

 

Hitro in varno polnjenje že tukaj

Huawei SuperCharge standard je plod dolgoletnega razvoja in ravno zato danes polnjenje ne segreva telefonu, kot se dogaja pri drugih ponudnikih rešitev. Huaweiju je to uspelo z nižjo napetostjo in višjim tokom – telefonu namreč ni potrebno pretvartjati višjega toka znotraj telefona in ga usklajevati z napetostjo na bateriji.

SuperCharge zagotavlja varnost s petimi posebej zasnovanimi neodvisnimi točkami, kjer so kontrolirani trije parametri: napetost, intenzivnost in temperatura. To zagotavlja 15 neodvisnih točk, ki zagotavljajo, da bo polnjenje resnično varno. Polnilec pri Huawei napravah komunicira s pametnim telefonom preko posebnega protokola, kar pomeni da tako polnilec kot telefon vsebujeta posebno elektronsko napravo, ki kontrolirata proces polnjenja.

So potovanja izziv?

Vsi, ki uporabljajo navigacijo na pametnih telefonih vedo, da je pametno, da telefon že med samo vožnjo polnijo. S Huawei P10 boste težko ostali brez baterije, saj boste s prenosno polnilno postajo v nekaj minutah rešili zagato prazne baterije.

 

Naslovna fotografija je posneta s telefonom Huawei P10.