Je vaš vsakdanjik prežet z naslednjimi pojmi: brezvoljnost, nespečnost, nenehni glavoboli, slabi medsebojni odnosi in delovna neučinkovitost? Ste vedeli, da imamo v okolju različna sevanja, ki so poznana pod besedno zvezo geopatski stres?

Dom bi moral biti prostor, kjer se sprostite, si spočijete in bivate. Ampak če bivate v prostoru, kjer je prisotnega veliko geopatskega sevanja, vas lahko mučijo vse zgoraj naštete težave. Bazne postaje, daljnovodi, sončne elektrarne, računalniki, brezžična omrežja, telefoni oddajajo sevanje, ki ruši naš živčni sistem. Že Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnimi sredstvi zapisal: “Po mojih izkušnjah leži večina rakastih bolnikov in tistih z navidez neozdravljivimi boleznimi nad škodljivimi zemeljskimi sevanji, večinoma celo na sečiščih takšnih sevanj, kar je še bolj škodljivo. ” (Breuss, 1993)

Raziskave so tudi pokazale deficit energij v okolju, kjer so prisotne sončne elekrarne. Meritve na ljudeh, ki so bili v hiši s sončno elektrarno, so pokazale splošno slabše razpoloženje, v večini primerov pa tudi glavobol, napetost in zaspanost. Hkrati se je občutno znižalo tudi njihovo energijsko in fizično stanje.

Tungaj transformer učinkovito zaščiti pred škodljivimi sevanji

To je izum, ki deluje na principu zaščite škodljivih sevanj, saj jih preusmerja na način, da ta nimajo več škodljivosti. Z vertikalno postavitvijo Tungaj Transformerja atomi čistega ogljika, zlata, srebra, silicija in ostalih elementov vzpostavijo torno energijo, ki očisti sebe, prostor in ljudi. Z drugimi besedami, Tungar Transformer ustvarja harmonijo in pozitivno klimo prostora, saj je v njem vtkano vedenje o subtilnih, suportnih silnicah narave, ki pomagajo človeškim bitjem vzpostaviti bivanjsko ravnotežje. Primeren je za posameznike, individualne hiše, poslovne prostore, stanovanjske bloke ali soseske, šole, vrtce in celo bolnišnice.

stozci

Varuh Tungaj je ročno delo, vsak je unikat in za njegovo izdelavo so zadolženi umetniki, ki uporabljajo najboljše naravne materiale, les oljke, glino. Veliko sredstev smo vložili v raziskave in izdelavo raznih prototipov. Da bi lahko razširili izdelavo bomo potrebovali materiale za ohišja, ključne komponente in umetnikov izdelovalni čas. Vaša sredstva bodo namenjena za dosego teh ciljev. Z vašo podporo/prispevkom za izdelavo varuha boste pomagali k lastnemu zdravju in počutju, iz svojega doma in neposredne okolice pa boste odstranili škodljive vplive.

black

Vaš bivalni in poslovni prostori morajo biti takšni, da si energijo povrnete in ne zgolj odzemate

Kaj na uporabo Tungaj Transformerja pravijo ljudje?

   “V naslednjih dneh po postavitvi zaščite se je moje počutje obrnilo na bolje, prav tako tudi vsem ostalim družinskim članom.” (Rado Gorjup, Nova Gorica)

   “Telo je spočito, želi biti doma in ustvarjati in ne išče vedno nove možnosti za izlete, saj je doma bivanje prijetno. Zaščita nam je spremenila kvaliteto življenja.” (Kukovič, Domžale)

   “V optiki in ordinaciji so nas ves čas bolele noge. Počutje je bilo kot da bi prišel iz Triglava.”

    “Vemo, da pod optiko tečejo stoletne vode in da je vodno škodljivo sevanje zelo močno. Zaradi dolgoletnega dela na tem delovnem mestu, so se nekaterim zaposlenim že pričele kronične bolezni. Od kar imamo zaščito s sondiranjem Draga Vrhovnika, ni več sledu o bolečih nogah in utrujenosti. Počutimo se odlično in sproščeno.” (Jelovčan, Vrhnika)

Več informacij o Tungaj Transformeju najdete TUKAJ.