V kolikor si že uporabnica menstrualne skodelice, boš navdušena nad novo Limited Edition – HOT NEON PINK skodelico, nad katero smo noro navdušene! Vse tiste, ki pa še razmišljate o uporabi in imate bolj močno menstruacijo, pa bo ta kot nalašč za vas. Kot smo vesele, ko pride nova kolekcija v izložbe najljubših trgovin, je prav da nas razveselijo tudi stvari, povezane z našo mesečno prijateljico. 

Zakaj izbrati novo menstrualno skodelico Lalicup?

menstrualna_skodelica

V paketu poleg LaliCup skodelice prejmeš še lično torbico za shranjevanje z zadrgo!

Poleg tega, da je prisrčne neon roza barve? Razlogov je kar nekaj, naj pa omenimo, da je tovrstna skodelica namenjena ženskam s srednjim do močnejšim menstrualnim tokom. Za prav vse menstrualne skodelice Lalicup pa velja:

  • PREPROSTA UPORABA:
    – vstavimo jo v nožnico, kjer ostaja umeščena s pomočjo podtlaka in nožničnih mišic
    – praznimo jo nekajkrat na dan, po praznenju jo izperemo z vodo, lahko si pomagamo tudi s plastenko vode nad straniščno školjko ali pa jo obrišemo z intimnimi robčki
  • je izredno EKOLOŠKA , saj ne potrebujemo več vložkov in tamponov, ter posledično tudi ni odpadkov
  • s skodelico PRIVARČUJEŠ: investicija v skodelico se namreč povrne že v treh mesecih, ker jo bo uporabljala več let!
  • površina skodelice je povsem gladka, pecelj je okrogel in raztegljiv, zato je čiščenje zelo enostavno

Ne povzroča neprijetnega vonja, je okolju prijazna in zdrava alternativa

Zakaj vse več žensk uporablja menstrualno skodelico?

Poleg že omenjenih stvari, je pogost razlog za uporabo Lalicup skodelice predvsem ta, da je popolnoma nemoteča. Ne samo to, da boš ponoči spala popolnoma mirno, prav tako boš brezskrbno telovadila, plavala, hodile v hribe ali tekla. Naj te srbeči vložki in moteči tamponi v življenju med menstruacijo ne ovirajo več!

Velika razlika, ki jo boš opazila, je tudi ta, da tovrstni higienski pripomoček ne tvori neprijetnega vonja ter ne suši ali draži vaginalne sluznice. Kot vidiš, je razlogov za uporabo menstrualno skodelice čedalje več. In če ti morda tale odštekana roza barva ni všeč, nič za to! Prečekiraj spletno trgovino Lalicup, kjer boš zagotovo našla svojo popolno skodelico!

Menstrualna skodelica Lalicup je kakovostna in varna, narejena iz medicinskega silikona, ki je hipoalergen, brez strupenih primesi, biokompatibilen, varen in trpežen!