Pred kratkim smo pisali o navadah zaželenih žensk, pa se nam zdi pravilno, da pripravimo podoben prispevek tudi s stališča moškega spola.

Se sploh da opredeliti lastnosti »kul« in zaželenega moškega, tako kot se za tem pojavi vprašanje, če se da opredeliti »kul« žensko? Odgovor je pritrdilen. Seveda ne smemo pozabiti, da so te lastnosti med moškimi in ženskami prenosljive! Konec koncev, ženske lahko oddajajo moško energijo in moški lahko oddajajo žensko energijo, kajne?

No, tukaj je še pet značilnosti zelo zaželenih moških:

1. V sebi nosijo ogenj.

Zaželeni moški, imajo velike ambicije – tako osebnostno kot strokovno. Imajo trdnost, zagon, disciplino in vztrajnost, ne glede na njihove sanje. Obstaja velika razlika med sanjači in tistimi, ki jih odlikujejo dejanja. Kolikokrat ste srečale moške, ki so na veliko govorili o poslovanju, ki ga želijo zgraditi ali razmerja, ki jih želijo, na koncu pa ugotovili, da to obstaja le nekje v oblakih? Proaktivni moški v smeri svojih ciljev ustvarjajo otipljive in izvedljive korake in točno ta pobuda je ženskam neverjetno privlačna.

Vzemimo za primer moža, ki je nepričakovano izgubil službo. Svoj prosti čas je porabil za pisanje poslovnega načrta in za pridobitev financiranja svojega sanjskega podjetja. Bi bili kot njegova žena ali dekle nanj ponosna? Zagotovo! Zažareli bi od ponosa. Ni važno delo – glasbenik, UPS voznik, vegan kuhar, vodovodar – kul moški so ponosni na svoje delo.

2. V svojih odnosih do drugih ljudi so popolnoma prisotni.

Kul moški razumejo, da je uspešno življenje uravnoteženo življenje – in pogosto ga poganja prav ljubeč odnos. Ustvarjajte pomembne trenutke in se povežite s svojim partnerjem vsak dan.

Ker mnogi ljudje zmotno menijo, da v življenju veljajo le veliki napori, kul moški in tudi ženske vedo, da so majhne in dosledne stvari tiste, ki štejejo. Taki ljudje tudi razumejo in sprejemajo dejstvo, če bo njihov partner cenjen, mu bo ta sledil pokazal nov svet.

3. V predigri sodelujejo ves dan, vsak dan.

Zaželeni moški razumejo, da se zadovoljujoče spolno življenje prične zunaj spalnice. In ko svojim ženskam lajšajo vsakdan, vedo, da jim bo to vrnila na tisoč in en način. Ker sta si enakovredna. Kadar se delovna obremenitev ene osebe prepolovi, se užitek za dva podvoji!

4. S svojimi besedami so brezhibni.

Zaželeni moški imajo integriteto in vrednote. Svoje besede skrbno tehtajo. Poleg tega se ne igrajo s čustvi in z ljudmi ​​ne manipulirajo, še posebno ne na račun druge osebe. Ravnajo pošteno in častno, tudi če nihče ne gleda.

5. (zase) Gojijo zdravo čustveno življenje.

Zaželeni moški razumejo, da jih uravnoteženo čustveno življenje spreminja v učinkovitega partnerja, starša in vodjo. Svoje čustvene težave imajo v lasti, prepogosto pa svoje slabe občutke kar zatrejo. Zavedati se morajo, da ni sramota, če se človek včasih počuti žalostno, razočarano ali prestrašeno. Zato je pomembno, da se kul moški uprejo stereotipom, da morajo biti vedno močni. Obenem pa prepoznati, kdaj imajo težka čustva in kako z njimi ravnati. Morda se pogovorijo s svojimi prijatelji, terapevtom ali pa meditirajo, da se pomirijo.

Še enkrat, lastnosti navedene v prejšnjem članku in v tem, veljajo za oba spola. In z njimi se gotovo vsi strinjamo.