AtlasPROfilax metoda, s katero se naravna atlas, prvo vratne vretence, je tudi metoda za odpravo bolečin v hrbtenici, vratu, križu in pomoč pri glavobolih in migrenah. Prav tako odpravlja bolečine v sklepih in pomaga uravnati hormonalno ravnovesje.

Je edinstvena metoda, pri kateri z ENIM SAMIM OBISKOM (tretmajem) odpravimo osnovi vzrok vašim težavam.

René – Claudius Schümperli je leta 1993 razvil po vsem svetu edinstveno metodo, ki z enim samim tretmajem natančno, varno in trajno odstrani zasuk – luksacijo atlasa, prvega vratnega vretenca. Kot rečeno, je metoda naravna, varna, nemedicinska in ne zahteva nobene predhodne diagnostike. To pomeni, da za ugotovitev, ali je atlas premaknjen ali ne, ne potrebujete slike. Diagnostika se naredi s pomočjo kinezioloških testov (kineziologija je veda o gibanju človeškega telesa in je del širše vede, ki jo imenujemo mehanika), saj nam telo samo pokaže (na medenici in nogah) ali je atlas premaknjen ali ni. S palpacijo (tipanjem) atlasa pa postavimo diagnozo, ali je zarotiran v levo ali desno stran.

Nastavitev atlasa se po ugotovitvi smeri rotacije izvaja s pomočjo aparata, s katerim se pritiska na določene akupresurne točke na vratu. Atlas se tako z vibracijami ter rotacijo vrača nazaj v pravilno lego. Ker to uravnavanje poteka po principu masaže, je metoda popolnoma varna tudi za ženske z osteoporozo. Pri naši metodi ne gre za hitre gibe, zasuke, zato ni nobene nevarnosti, da bi lahko prišlo do kakršnih koli poškodb.

Ker je tako napačna lega atlasa kriva za ogromno težav opisanih danes in v preteklih tednih, vas vabim, da se prijavite na brezplačen posvet v Ljubljani in se tako prepričate, če je vaš atlas na pravilnem mestu. Morda odkrijete vzrok vašim težavam. Prijavite se lahko na telefonsko številko 031 265 491 (Katja Jus).

pripomocek-za-uravnavanje-atlasa

Pri uravnavanju atlasa si pomagamo s to aparaturo.