Kako z biospectrum terapijo omiliti mastno kožo?

Mastna koža je lahko precejšnja neprijetnost; nakopičena maščoba na vašem čelu, nosu in licih pač ni preveč privlačna, poleg tega mastna koža pogosto vodi v nastanek ogrcev, belih mozolčkov in ostali kožnih neprijetnosti.

Vseeno obstajajo pozitivne lastnostni mastne kože; posamezniki, ki jo imajo, se bodo z leti manj postarali in čez leta nabrali manj gub!

Mastno kožo lahko povzroči genetika, izbira hrane, preveč stresa in hormonske spremembe, poleg tega so k težavi bolj nagnjene ženske; še posebej med menstruacijo, nosečnostjo, menopavzo ali če jemljejo kontracepcijske tabletke.

Za neprijetnost lahko poskrbite čisto sami – obstaja namreč nekaj domačih »pripravkov«, ki vam bodo pomagali, da bo vaša koža spet izgledala zdravo in sijoče (brez mastnega leska, seveda).

1. Jajčni beljak

Jajčni beljak vsebuje veliko vitamina A, poleg tega lahko pomagajo pri zdravljenju kožnih nepravilnosti in mastni koži.

Jajčni beljak dodajte v posodo in mešajte, dokler ne postane popolnoma gladek in ga nato nanesite na kožo. To ponavljajte dvakrat tedensko.

2. Limonin sok

Ta izvrstna rastlina bo (poleg vsega) v veliko pomoč vaši mastni koži. Vsebuje antiseptične sestavine, ki bodo poskrbele, da se bo Ph vaše kože vrnil na primeren nivo.

Za pripravek maske potrebujete eno žličko stisnjenega limoninega soka in eno žličko destilirane vode, ki ju nato z vatko nanesete na obraz. Po 10 minutah obraz sperite z mlačno vodo. Limonin sok bo poskrbel, da bo vaša koža bolj napeta in suha.

3. Pojdite na terapijo z biospectrum napravo, ki omogoča samozdravljenje mnogih bolezni na večih organskih sistemih.

BIOSPECTRUM TEHNOLOGIJA temelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na določene zunanje signale, ki so frekvenčno enaki lastni frekvenci zdrave človeške celice. In ravni ti biofizikalni odzivi omogočajo telesu naraven proces uravnavanja in notranjo harmonizacijo. Pri tem velja še omeniti, da zaenkrat poleg biospectrum ni druge naprave, ki bi zmogla vse to hkrati. Biospectrum tehnologija ima tako edina tako velik frekvenčni razpon, od 0,5 mikrometra do 10.000 mikrometrov. Za lažjo sliko in primerjavo: druge naprave (na primer svetlobne lučke) imajo le 0,49 do cca 2 mikrometra, infra ima od 2 do 25 mikrometrov, magneti pa delajo čisto v drugem območju, ne v človeškem spektru.

Kako z biospectrum terapijo omiliti mastno kožo?

Prizadet del se z biospectrum NAPRAVO zdravi od 1-2 krat dnevno, po 30 – 40 minut. Po končani terapiji, ko je telo ogreto, je priporočljiv nanos kozmetičnih proizvodov, saj bo takrat povrhnjica kože najbolje sprejela aktivne substance, ki jih le-ti vsebujejo.

Biospectrum klinično dokazano odpravlja oba tipa mastne kože:

  • Asfiksična koža (mastna koža voskastega videza, pri kateri se v porah nabira loj). Taka koža je značilna za mladostnike in jo povzročajo spremembe v izločanju.
  • Oljnata koža (mastna koža s tekočim lojem). Taka koža se na pogled sveti, je mastna na dotik, razširjene pore imajo značilnost pomarančne kože. Ko taka koža proizvaja preveč loja, ji pravimo oljnata.

Poznamo suho kožo oz. zaradi pomanjkanja vode dehidrirano ali kožo s pomanjkljivim proizvajanjem maščobe. Lahko pa vsebuje koža tudi obe zgoraj navedeni značilnosti. Če je koža dehidrirana, je ponavadi občutljiva, tanka, neprožna in ob stisku nastane guba, kar je značilnost, da ji primanjkuje vlage. Pri koži, ki ne proizvaja zadostne količine maščobe, manjka t.i. lipidni plašč, ki ima funkcijo zaščite, zato je taka koža prav posebno občutljiva na zunanje vplive, še posebej na sončna sevanja. Zunanji videz kože je uvel, nežen in z lahkoto pordi.

Vzroki so v pomankanju  neg in higieni kože, uporaba preveč kislih ali preveč bazičnih preparatov za kožo, pogosta uporaba mil, pretirana izpostavljenost soncu brez ustrezne zaščite. Vzroki so lahko tudi določene bolezni.

4. Jogurt

Jogurt vsebuje laktozo in iz kože črpa preostanek olja.

Z veliko žlico zajemite navaden jogurt in ga enakomerno razmažite po obrazu. Po 15 minutah obraz izperite s hladno vodo. Postopek ponavljajte enkrat dnevno.


ZHOULIN BIO-SPECTRUM d.o.o.
Poslovalnica
Cvetkova 27, 1000 Ljubljana
Tel. za naročanje: 01/ 366 31 31

www.biospectrum.si

info@biospectrum.si