Ker je koža dojenčkov izredno občutljiva, nežna in tanka, je pomembno, da za njo primerno skrbimo. V primerjavi s kožo odraslih je dojenčkova koža veliko bolj prepustna, zaradi česar moramo še toliko bolj paziti kaj nanašamo na njo, oziroma s čim jo mažemo, negujemo.

Ker dojenčkov ne želimo izpostavljati raznim konzervansom, umetnim dišavam, umetnim barvilom in ostalim kemikalijam in spojinam, ki so v običajnih negovalnih in hladilnih mazilih, smo z mislijo na občutljivo dojenčkovo kožo izdelali popolnoma Naravno Negovalno Mazilo Baby Handling.

Zaradi njegovih sestavin je mazilo primerno tako za dojenčke kot tudi za malo starejše otroke. Primerno je za nego v predelu plenic, tudi pri pordeli koži, pleničnem izpuščaju in za vsakodnevno nego in zaščito otroške kože celega telesa.

Ker Negovalno Mazilo Baby Handling vsebuje same naravne sestavine in ne vsebuje umetnih snovi in alkohola je primerno tudi za dojenčke z malo bolj občutljivo kožo, saj ognjič in kamilica kožo pomirjata, jo negujeta in pospešujeta njeno obnovo in celjenje ran, hkrati pa jo ščitita pred glivicami in bakterijami. Zaradi karitejevega masla, mangovega masla in mandljevega olja koža dojenčkov ostaja prožna, elastična in mehka, saj je v mandljevem olju še posebej veliko vitaminov A,B in E, ki so za zdravje kože bistvenega pomena.

Ker pa se nam poleg kvalitetne nege dojenčkove kože, zdi pomembna tudi kvaliteta gibalnega razvoja dojenčka, se v vsakem lončku Naravnega Negovalnega Mazila Baby Handling, skriva še praktičen nasvet o gibalnem razvoju vašega dojenčka. Tako smo hkrati poskrbeli za kvalitetno naravno nego kože in kvaliteten gibalni razvoj dojenčka.

Več o mazilu si lahko preberete TUKAJ.

Naravno mazilo za dojenčke Baby Handling

 

V povezavi z mazilom za dojenčke poteka tudi NAGRADNA IGRA! Več informacij najdete TU.