Na spletni trgovini Organic smo zasledili linijo naravnih dišav Senteurs du Sud, ki bi prišle vsaki prav. Te dišave namreč deujejo tudi kot aromaterapija.

 

Naravna dišava – Grozdje

naravni-parfum-grozdje

Naravna dišava z vonjem grozdja. Dišava, ki vam obudi spomine na prijeten in blag vonj vinske trte in grozdja. Naravni francoska toaletna vodica, ki vas bo prijetno in zapeljivo odišavila. Naravna toaletna vodica vam prinaša občutek svežine in dobrega počutja. Ker je lažja od parfuma vam zagotavlja nežen vonj skozi cel dan.

Z uporabo dišave se vam bodo v mislih naslikala prostrana polja in podobe prečudovite Provanse. Naravna dišava, ki deluje kot aromoterapija.

 

Naravna dišava – Sivka

naravni-parfum-sivka_1

Naravna dišava sivka je dišava, ki s svojim značilnim vonjem očara vsakogar izmed nas. Vonj je rahlo močnejši, sladek in poživljajoč.  Z uporabo dišave se vam bodo v mislih naslikala prostrana polja magične sivke in podobe prečudovite Provanse. Naravna toaletna vodica vam prinaša občutek svežine in dobrega počutja. Ker je lažja od parfuma vam zagotavlja nežen vonj skozi cel dan.

 

Naravna dišava – Vijolica

naravni-parfum-vijolica_1_1

Naravna dišava z vonjem vijolice pričara vonj pomladi. Vonj je lahkoten in energičen. Z uporabo dišave boste v sebi prebudili željo po novih podvigih in uspehih. Z uporabo dišave se vam bodo v mislih naslikala prostrana polja in podobe prečudovite Provanse. Naravna dišava, ki deluje kot aromoterapija. Naravna toaletna vodica vam prinaša občutek svežine in dobrega počutja. Ker je lažja od parfuma vam zagotavlja nežen vonj skozi cel dan.

 

Naravna dišava – Češnja

naravni-parfum-cesnja_1_1

Naravna dišava z vonjem vijolice pričara vonj pomladi. Vonj je lahkoten in energičen. Z uporabo dišave boste v sebi prebudili željo po novih podvigih in uspehih. Z uporabo dišave se vam bodo v mislih naslikala prostrana polja in podobe prečudovite Provanse. Naravna dišava, ki deluje kot aromoterapija.

Naravna toaletna vodica vam prinaša občutek svežine in dobrega počutja. Ker je lažja od parfuma vam zagotavlja nežen vonj skozi cel dan.