V sivih, deževnih jesenskih dneh vsak obraz potrebuje nekaj živahnega, sijočega, lepega…

Italijanska znamka Deborah Milano predstavlja nove odtenke rdečil za ustnice MILANO RED ter rdečil za lica HIGHT-TECH BLUSH.

HI-TECH BLUSH: Moderno, visoko tehnološko oblikovano rdečilo za lica Hi-Tech Blush  je kot nalašč za poudarjanje vaše naravne lepote! Obrazu vdihne nekaj barv in živahnosti, predelu lic podari sijaj in zdrav ten. Tekstura rdečila je izjemno mehka, omogoča enostavno nanašanje in dolgo obstojnost. Brez vonja in s priloženim čopičem. Hipoalergensko. Na voljo so 3 novi odtenki:

  • DH HI-TECH BLUSH 60
  • DH HI-TECH BLUSH 61
  • DH HI-TECH BLUSH 62

MILANO RED: Pravo rdečilo za ustnice je želja vsake ženske in ko ga najde, ga ne zamenja za nobeno ceno. Ženske so postale vse bolj zahtevne pri izbiri pravega rdečila: biti mora  dovolj vlažilno, obstojno in izjemno bogato, da neguje občutljivo kožo na ustnicah. Tu je revolucionarno rdečilo za ustnice z imenom MILANO RED lipstick. Je zmagovalna trofeja: inovacija, kakovost in varnost, izredno intenzivna barva in vlaga, ki traja in se obdrži na ustnicah kar do 10 ur.

Revolucionarna formula

Močne barve in optimalna prekrivnost so glavne značilnosti tega rdečila. Hialuronska kislina,

na kateri temelji formula, ustnice napolni in zgladi, jih naredi mehke in vizualno poveča. Vsebuje naravne voske in olja jojobe, mimoze in sončnice.

Enostavna za uporabo, kar drsi po ustnicah, jih navlaži in nahrani. Rezultat je spektakularen. Zelo obstojna  barva in prijeten občutek.

Embalaža

Izjemna in ekskluzivna embalaža rdečila za ustnice, ki jo je ponovno oblikoval znameniti italijanski dizajner Mario Trimarchi. Satenasto zlata embalaža, ki jo s ponosom držimo v roki in jo zaznamuje prelep cvet, znak Deborah Milano.