Pozor, pozor – rdeča zastava je čas za umik! Nekdo, ki se preveč dolgočasi, prav gotovo ni prava izbira… Seveda nekdo, ki je »preveč« navdušen, prav tako predstavlja grožnjo.

Si tudi ti na zmenku že doživela pravo grozljivko? Če je odgovor pritrdilen, preberi naslednje vrstice in se prepričaj, da ni bilo tako hudo, saj se ti niso zgodile TE stvari!

  1. Gospod Nadzornik

Tanja: »Na prvem zmenku mi je pripravil kviz, ki sem ga morala izpolniti. Vprašanja so se nanašala na prodročje seksa – ali natančneje: kaj mi je pri seksu všeč.« Takšni pretirani organizatorji, ki namesto tebe naročijo večerjo – ne da bi vprašali, kaj si želiš – ne dovolijo, da bi šlo karkoli narobe.

Nekaterim se zdijo organizatorji prav simpatični in koristni, še posebej, če so sami bolj lene in sproščene narave, saj jim partner tako pomaga tudi pri njhovih stvareh.

V primeru, da si tista, ki svoje odločitve najraje sprejema sama… Se poslovi in odidi.

  1. Obsedenci z bivšimi

Matjaž: »Že po prvi uri srečanja mi je pokazala sliko svojega bivšega, ki jo je opremilila s komentarjem: “Ali ni čeden?!”.« Pravzaprav ne vemo kaj je slabše – zmenek, na katerem oseba govori o svoji ljubezni do bivšega ali zmenek, na katerem slike njegove bivše simpatije raztrga na koščke… V vsakem primeru je odgovor eden: pot pod noge, tale moški ni pravi zate!

Gotovo nočeš imeti opravka z osebo, ki še vedno živi v preteklosti kajne?

slab-zmenek

  1. Obupanec

Maja: »Po zmenku sem mu povedala, da iz te moke ne bo kruha, zato me je kar direktno vprašal, ali imam kakšne samske prijateljice.« Uffff, kaj pa bonton? Takšna reakcija je bolj pogosta kot si lahko predstavljaš. Še dobro, da si že na prvem zmenku tej absurdnosti naredila konec!

  1. Midva sva par!

Poročni zvonovi že zvonijo! Saj veš tisto, ko moški po nekaj urah govorjenja začne uporabljati dvojino – aaaaaaaa, alarm! Ne poznata se dobro, poleg tega sploh nisi prepričana ali ti je zares všeč, on pa  že skrbno snuje vajino skupno življenje… Razmerja, ki se premikajo preveč hitro, so po navadi obsojena na propad. Priznaj si: nihče ne mara vsiljivcev, četudi še tako obupano želi razmerje!