Vsi vemo, da se hollywoodski lepotci med sprehodom po rdeči preprogi trudijo izgledati karseda dobro in v veliki meri jim to tudi uspeva. Navzven sicer kažejo podobo popolnih mož in očetov, ampak ali je tako tudi v njihovem zasebnem življenju?

Za vas smo preverili kateri so tisti hollywoodski zvezdniki, ki se lahko razen s talentom ponašajo tudi z odličnim čutom za očetovstvo – priznamo, njihovim partnericam kar malce zavidamo!

 

Hugh Jackman

Ne samo, da je njegov zakon eden izmed najdlje trajajočih v Hollywoodu (z ženo sta poročena že sedemnajst let), kar je v svetu zvezdnikov in njihovih natrpanih urnikov prava redkost – Hugh je tudi zgleden oče sinu Oscarju in hčeri Avi, ki sta ju z ženo Deborro Lee posvojila po tem, ko sta ju doletela kar dva spontana splava. Hugha je pogosto moč videti v spremstvu svojih dveh otrok, zato ga s ponosom uvrščamo med najboljše zvezdniške očete.

 

Jack Black

Res je, vsem dobro poznan komik in roker je eden izmed najvzornejših očkov kar jih premore Hollywood. Black in njegova žena, čelistka Tanya Haden sta ponosna starša glasbeno nadarjenih sinov Thomasa in Sammyja. O njunem izpiljenem čutu za glasbo nikakor ne dvomimo – sploh ne ob starših, ki sta tudi sama izredno nadarjena glasbenika.

 

Will Smith

Priljubljen igralec je od časov princa z Bel Aira pa do danes prehodil dolgo pot, vmes pa postal oče Jadenu in Willow, ki že sledita stopinjam svojega očeta in gradita uspešni karieri. Tako Smith, kot njegova soproga Jada Pinkett Smith svoja potomca spodbujata in jima na poti do preboja med največja imena zabavne industrije tudi pomagata – Will in Jaden sta v letu 2013 skupaj zaigrala v filmu After Earth.

 

Johnny Depp

Kdo bi rekel, da je moški, ki na filmskem platnu ropa ladje, neusmiljeno pobija svoje nasprotnike in ima v lasti tovarno čokolade dober oče? Šalo na stran, Johnny ima z bivšo partnerico Vanesso Paradis dva otroka, hčerko Lily-Rose in sina Johna Christopherja Deppa III, o katerih ste do sedaj verjetno bolj malo slišali. Johnny namreč zelo ceni zasebnost svoje družine in otroka spretno skriva pred očmi javnosti.

 

Ben Affleck

Violet, Seraphina in Samuel so tisti srečneži, ki se bodo lahko nekega dne v šoli pohvalili, da je njihov očka nihče drug kot znan (in postaven!) ameriški igralec Ben Affleck. Bena takrat ko ne snema večkrat opazijo med športnimi aktivnostmi s svojim podmladkom – pogosto igrajo baseball in se sprehajajo po parku. Prepričani smo, da je Jennifer Garner, Affleckova boljša polovica zadovoljna z izbiro moža in očeta svojih otrok.

 

Brad Pitt

Eden najlepših moških na svetu in v zasebnem življenju verjetno tudi najbolj zaposlen hollywoodski oče – skrbeti mora za kar šest potomcev, Maddoxa, Zaharo, Shiloh, Paxa, Knoxa in Vivienne, ki jih ima skupaj z življenjsko sopotnico Angelino Jolie. Brad v družbi otrok velikokrat obiskuje muzeje in živalske vrtove, svojo očetovsko vlogo pa opravlja bolje kot marsikdo, ki ima zgolj enega otroka.

 

Novinarka: Pia Fekonja

Foto: Pinterest