Samskost je vedno bolj pereč problem v Sloveniji, ob tem je tudi vedno več žensk, ki dajejo temu pomembnost in skušajo pomagati  najti boljšo polovico. Med njimi je tudi psihoterapevtka Tanja Maljevac, ki v okviru svojega dela pomaga, da iskanje partnerja postane zanimivo in polno dogodivščin.

Tanja vabi: http://www.ona-on.com/dogodek/4811-delavnica-kako-izbrati-pravega-in-se-na-tej-poti-zabavati

Na delavnico vabim vse samske ženske, ki bi rade stresno spoznavanje moških spremenile v zabavno in sproščeno izkušnjo.

Delavnica bo prvenstveno namenjena spoznavanju na Ona – On portalu, vendar bi lahko veliko dala vsaki ženski, ki si želi razčistiti kakšnega partnerja si želi in kakšnega ne. Že samo to je velik del poti do pravega partnerja.

Pomembno je, da veš kakšni so izločitveni faktorji, ki bodo iz tvojega življenja odvrnili tiste, ki niso zate in bi te potencialno prizadeli. To velja še toliko bolj, če imaš občutek, da vedno najdeš / privlačiš podoben tip moških. Da se ne bi ujela v isto zanko, kot v preteklosti, bomo pogledale tudi naše vzorce, zmote in projekcije pri spoznavanju. Pogovarjale se bomo tudi o tem kako se predstaviti, da bi pritegnila zanimive moške zate. Ne nazadnje pa se bomo ukvarjale s tem kdaj in kam na prvi zmenek ter kako biti sproščene ob prvem srečanju v živo.

Opogumi se in pokliči. 🙂 Ker nikoli ne veš, kaj te čaka. 🙂