Ob dnevu žena pa je Huawei za uporabnike svojih naprav pripravil še eno presenečenje. V sodelovanju z mednarodno priznano umetnico Magdo Górsko je oblikoval vrsto simboličnih kolažev, s katerimi želijo ustvariti pozitivno razpoloženje in vsakogar popeljati v svet sanj ter mu pričarati prešeren nasmeh. Kolaži so narejeni s pametnim telefonom, vsak od njih pa na svoj način prikazuje sanje in spomine ter preživljanja prostega časa.

Sledite svojim sanjam

Dan žena je odlična priložnost, da za trenutek skočite v svet sanj in odpočijete svojo glavo. Serija kolažev namreč odpira vrata v svet najlepših misli in čustev. Slike Magde Górske so namreč intelektualno umetniško delo, ki spodbuja iskanje notranje harmonije. Posvečene so ženskim temam in simbolizirajo prosti čas v kontekstu sprostitve in sanj. Ta navdihujoča vsebina je na voljo vsem uporabnikom naprav Huawei v aplikaciji Teme v razdelku »Slike za ozadje« oziroma z vpisom besede »Morrow« v iskalnik aplikacije.

Idilična harmonija

Magda Górska je veliko ime v kreativni industriji, saj njena dela osvajajo srca uporabnikov interneta iz celega sveta. Razstave je imela v najbolj pomembnih svetovnih metropolah: New Yorku, Barceloni, Edinburgu in Varšavi. Njena umetniška dela so intelektualno spodbudna, saj izhajajo iz potrebe po postavljanju vprašanj o ustroju sveta in temeljnih vrednotah. Umetnica prikazuje harmonijo med naravo in ljudmi, zabavnne življenjske vzorce in dvome o dojemanju resničnosti. Zgodbe prikazuje v tehniki digitalnega kolaža in je prva umetnica na svetu, ki jih ustvarja s pametnim telefonom.

Opis kolažev

  1. Okoli sveta in nazaj: Predstavljajte si, da se vkrcate v balon in opravite na sanjsko potovanje.
  2. Ptice pomladi: Ko pride pomlad, je vse bolje.
  3. Ujemite trenutek: Vsak trenutek v življenju je dragocen, toda vedno se vredno potruditi ujeti najboljšega.
  4. Zmanjšajte napetost: Pride trenutek, ko se je najbolje za hipec ustaviti in sprostiti.
  5. Sanje o poletju: V spomin prikličite blaženost, ki jo občutite, kadar ste blizu morja. Dovolite fantaziji prosto pot.
  6. Obraz v soncu: Sončni dnevi so pred nami.
  7. Travnik v polnem sijaju: Pomlad je tu! Uležite se v mehko travo, preberite knjigo in pustite domišljiji prosto pot.
  8. Čuječnost vsak dan: Sprostite se, konec je, nič naj vas ne skrbi.
  9. Mavrica sanj: Ozrite se, priložnosti je veliko.
  10. Trdnost in moč: V vsaki ženski se skriva junaška bojevnica.

Kolaži, ustvarjeni v sodelovanju s Huaweiem, poudarjajo notranjo harmonijo žensk in odpirajo svet najlepših sanj. Najdete jih v aplikaciji Teme. Več del Magde Górske najdete na tej povezavi.

Vse, kar želite, na dosegu roke

Aplikacija Teme je na Huaweiveih telefonih, tudi najnovejšem Mate 40 Pro, že prednaložena. Še več zabavnih in koristnih pripomočkov pa lahko poiščete v eni od največjih trgovin z aplikacijami AppGallery in z vsestranskim iskalnikom Petal Search. Primerna sopotnika Huaweievih telefonov pa sta še pametna ura Watch GT 2 Pro in brezžične slušalke FreeBuds Pro.