Mehki (soft) tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav in nudijo higienski spolni odnos med menstruacijo. Predstavljajo tudi rešitev za vse športnice in druge aktivne ženske. So dermatološko in klinično testirani ter narejeni iz biokompatibilne pene, ki ne draži kože (zato so primerni predvsem za ženske z občutljivo kožo).

Zakaj izbrati soft tampone?

Med spolnim odnosom so nemoteči, saj so neopazni ter prijetni za nošenje. Vpijejo ogromno krvi (več kot običajni tamponi), izdelani pa so iz okolju prijaznega materiala in ne vsebujejo dodatnih kemikalij.

Uporaba

Soft tampon je enostaven za uporabo – prev vstavljanjem seveda najprej poskrbimo za ustrezno higieno naših rok. Da si olajšate vnost, lahko na tampon namažete lubrikant (npr. originalni AQUAglide) ali pa ga navlažite čisto vodo, nakar ga stisnete, da pridobite čimveč absorpcijske sposobnosti.

Najenostavnejši način vstavljanja je s privzdigom noge (s pomočjo stola ) ali v sedečem položaju z razširjenimi nogami. S kazalcem primemo tampon na ravni strani, ga s palcem in sredincem držimo ob straneh in stisnemo skupaj. Sredinec damo na sredino tampona.

Z drugo roko odpremo sramne ustnice ter tampon s sredincem potisnemo tako globoko v nožnico, da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu.

Soft tampon lahko odstranimo s kazalcem in sredincem (katerega zataknemo za integrirano luknjo v tamponu), po uporabi med spolnim odnosom brez kondoma pa ga je potrebno venomer zamenjati.

Soft tamponi namesto običajnih!

Soft tamponi namesto običajnih!

Za več informacij ali nakup soft tamponov obišči spletno stran LaliCup!