Vsaka nosečnica si želi čim več udobja, pa vendar to ne pomeni, da mora zaradi tega trpeti vaš videz. Nosečnost je čudovito stanje že samo po sebi, in če poleg tega ohranite še svojo ženstveno plat, ste lahko videti še toliko lepši.

Brez kompromisov

Spomnite se samo majhnega trebuščka, ki se jasno vidi čez obleko veselih nosečnic, ki se sprehajajo po mestu. Luštno, a ne? Zato nosečnice, ki uživajo v oblekah brez slabe vesti, lahko izbirajo oprijete obleke, narejene iz raztegljivega materiala, in uživajo v spomladanskem soncu.

Vedno dobra izbira so tudi obleke A- kroja, tako imenovane wrap obleke, in lahkotne maxi obleke. Lahko jih kombinirate za v službo, prav tako so odlične za ogled kake nove muzejske postavitve, uživanje v gledališki predstavi ali pa uživanje ob kavi na terasi vaše priljubljene kavarne. Ko gre za krila in hlače, izbirajte one s praktičnim elastičnim pasom, ki ga lahko dvignete nad trebušček, pomembno je le, da se počutite udobno in da je vsak vaš korak lahkoten.

Majhne prilagoditve

Vrtoglave petke za kratek čas pospravite k počitku, vendar to še ne pomeni, da se morate petkam popolnoma odpovedati. Prevladuje namreč napačno mnenje, da so ravni in nizki čevlji najboljša rešitev za nosečnice. Morda poskusite nositi wedges ali čevlje s platformo. Nekatere mame, se nikakor niso pripravljene odpovedati svojim visokim petam, kar je popolnoma v redu.  V tem primeru preizkusite debele tako imenovane blok pete ali malce nižjo peto. Modeli z blok petko, ki so vam na voljo v trgovini Ara, so zelo praktični hkrati pa zelo elegantni. Svojo modno kombinacijo pa lahko popestrite z zanimivimi supergami. Izbirajte monokromatske, pisane, svilnate z zanimivimi detajli …

Udobno in atraktivno

Ko ne veste, kaj bi oblekli, so navadne majice joker, na katerega se vedno lahko sklicujete. Atraktivni printi, zanimiva sporočila in barve so vedno videti šarmantno, njihova največja prednost pa je, da so udobne do neba! V prehodnem obdobju, namesto navadne jakne, izbirajte dolge jopice, še posebej so hvaležne in atraktivne jopice z asimetričnimi robovi. Pokukajte tudi v garderobo svojega partnerja – predimenzionirano moško srajco popestrite s kakim zanimivim pasom in dobro žensko torbico.

Obvezna oprema

Lahko in raztegljivo spodnje perilo je must! Vse kar vas stiska in se težko zapne, ni zdravo za nosečnice in prinaša stres. Enako velja tudi za kopalke. Zato priporočamo enodelne kopalke. Kupite kakšen poseben model in boste v hipu pripravljeni na poletje. Brez dvoma se boste počutili lepo in prijetno, kar bo zagotovo občutil tudi vaš otrok.

Pika na i

Poleg vseh predlogov ne pozabite na podrobnosti, ki bodo vsak slog naredile še posebej zanimiv. Razkošni in barviti uhani, pisane rutke, zapestnice, elegantna sončna očala in drzna barva šminke …. Tudi vzorci, kot so črte, živali, rože,… ki so letos pravi trend, vam lahko pomagajo do želenega videza. Vse to so modni dodatki, ki bodo dodatno poudarili zadovoljstvo, ki ga čutite, vaš nasmeh pa bo vreden milijon dolarjev. Svobodno lahko celemu svetu poveste, koliko uživate v svoji nosečnosti.