Prefinjeno usnje ustreza trendovskim barvam. Športni slogi in modna eleganca ustrezajo visokim zahtevam žensk Ara v smislu udobja in funkcionalnosti. Z navdihom iz sveta športa in trendov, nova kolekcija ženski Ara obljublja modno sezono leta 2018. Poleg vsestranskega stila športnih copatov, igrivosti balerin in mokasink, klasičnih salonarjev, prinaša Ara tudi sandale in natikače izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti.

 

Poletne barve, vključno z belimi in praškastimi pasteli, srebrom, svetlo sivimi, naravnimi, golimi in aqua toni, je mogoče videti v celotni kolekciji. Barvni spekter je zaokroženo z modnimi modro, rdečo in konjak barvo. Poleg športnih materialov in ekskluzivnega usnja igrajo pomembno vlogo tudi nappa, velvet chevraux, nubuk in semiš. Materiale odlično dopolnjujejo elementi kovine, raznoliki vzorci, pastelni ali večbarvni kačasti vzorci, športni laki in zračni vložki. Floralni laserski motivi, modne perforacije, kolibriji in zvezdna grafika se prilegajo trendovskim temam v ženskih vrhnjo oblačilo. Oblikovalci obutve Ara so upoštevali novo željo po dekorativnih podrobnostih s širokimi satenskimi čipkami in obsežnimi satenastimi loki, kremnimi biseri, zaponkami, cvetovi in ​​kovinskimi čipkami.

 

Ozki trakovi z okroglimi in asimetričnimi oblikami ali nova, rahlo zaokrožena kotna oblika so del pester ponudbe nove kolekcije. Pete so pretežno v blok stilu, ravne ali rahlo stožčaste, v balerinah, mokasinkah in salonarjih pa pogosto pokrite z usnjem. Z nagibom, ki simpatizira s 70-mi se lahko nekoliko zaokroženo zapne bloke z nekoliko zoženo proti sprednjemu delu. Višine segajo od deset do 55 milimetrov.

Stili Ago, Strobel in mokasin so značilni za rokodelske spretnosti in zagotavljajo popolno prileganje standardom udobja in širinam od F ½ do K. Usnjeni izmenjljivi vložki so narejeni iz iz pene ali obloženi z usnjem. V kombinaciji s telečjim ali kozjim usnje, lahkimi mikrovlakni ali mrežo zagotavljajo udobno nošnjo.

Znana po svoji inovaciji “Fusion 4”, ki predstavljajo superge in balerine, Ara postavlja nova merila. Funkcija stretcha in oblazinjenja v zgornjem delu in podplatu omogoča uporabniku, da doživi udobje nošenja, kot še nikoli prej. Druga novost ponuja tudi brezšivna kolekcija, ki s svojimi taljenimi filmskimi odseki omogoča, da čevlji na prednjem delu noge nimajo nobenega šiva. Rezultat so modni športni copati v širinah od G do H, ki zagotavljajo, da vaša noga ne občuti nobene točke pritiska. Tretjo inovacijo ponuja nov patentiran “Dynergy” podplat z zelo dobro delujočimi oblazinjenimi lamelami za najboljšo udobje na poti.

Nova ženska kolekcija Ara je namenjena ženskam, ki se zavedajo modnih trendov, v starosti med 30 in 60 let. V Sloveniji lahko izbirate med več kot 150 modeli obutve in skoraj 70 modeli torbic.