Ne samo, da boste konec leta privarčevale lep kupček denarja, kaj kmalu boste ugotovile kako je obdobje menstruacije lahko bolj udobno! Menstrualne skodelice bodo rešile težave, ki smo jih imele z nadležnimi tamponi in vložki. Preberite, zakaj morate vložke zamenjati za skodelico Lalicup in se za vedno poslovite od vložkov in tamponov!

Zakaj bo menstrualna skodelica postala vaša nova prijateljica?

  • Je zanesljiva – konec je skrbi, da bi imeli slab dan, ker bi vam prišlo čez vložek! Prestavljanje počitnic, ker imate ravno takrat menstruacijo? Nikoli več! Na menstrualno skodelico se lahko popolnoma zanesete med kopanjem in plavanjem, saj bo kot vodni tampon zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico. Je popolnoma zanesljiva, saj jo varno in udobno na pravem mestu drži rahel podtlak, ki se sprosti šele ob stisku za dno skodelice, ko jo želite odstraniti. Oblika in prostornina zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah.
  • Konec vnetij! Če vas že zanesljivost ni prepričala, vam bo naslednji razlog zagotovo dal misliti. Vse ženske imamo rade udobje in takšno menstruacijo, med katero nas nič ne moti. Menstrualna skodelica Lalicup je izdelana iz 100% medicinskega tekočega silikona, ki je kataliziran na osnovi platine in ne vsebuje lateksa ali škodljivega BPA. Za razliko od tamponov ne draži ali suši sluznice in je dobrodošla rešitev tudi za ženske, ki imajo pogosto težave z vnetji, alergijami ali glivičnimi obolenji.
  • Menstrualno skodelico lahko brezskrbno uporabljate med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem, saj je skrbno zasnovana in izdelana iz mehkega medicinskega silikona tako, da ne povzroča neprijetnega občutka med aktivnim preživljanjem časa.
  • Čas je za shopping! Skodelica ne bi morala biti bolj ustvarjena za žensko kot je že. Ne samo, da je udobna in zanesljiva, z njo lahko celo privarčujete. Povprečna ženska za klasične higienske pripomočke, kot so tamponi in vložki, letno porabi od 50 do 120 €, kar pomeni, da se investicija v menstrualno skodelico Lalicup, ki jo lahko brezskrbno uporabljate več let, povrne v zgolj 3 mesecih. Shopping nas že kliče!

Lalicup je za uporabo preprosta

menstrualna skodelica Lalicup

Vstavljanje je povsem preprosto in ne povzroča neprijetnega občutka

Uporaba menstrualne skodelice zajema 5 preprostih korakov: predpripravo (čiščenje), zlaganje v manjšo obliko za lažje vstavljanje, vstavljanje skodelice v nožnico, odstranjevanje skodelice iz nožnice ter izlitje vsebine in ponovno uporabo.

Menstrualno skodelico Lalicup na preprost način zložimo v manjšo obliko in v sedečem ali čepečem položaju vstavimo v nožnico pod maternični vrat, kjer se kot cvet razpre, luknjice na vrhu skodelice pa ustvarijo nežen podtlak, ki skodelico drži na mestu. Menstrualno kri, ki se nabere v skodelici, nekajkrat na dan (običajno 2- do 4-krat dnevno) izpraznimo in očistimo s splakovanjem nad umivalnikom, s splahovanjem s plastenko vode nad straniščno školjko ali s čistilnim robčkom. Skodelico iz nožnice odstranimo s stiskom dna skodelice, pri čemer se sprosti podtlak, ki jo sicer drži varno na mestu, in jo nežno povlečemo navzdol.

Menstrualna skodelica vam bo omogočila, da svojemu življenjskemu slogu brez strahu sledite tudi v obdobju menstruacije. Izberite primerno menstrualno skodelico in se poslovite od skrbi in neprijetnih občutkov med menstruacijo!

Skodelico lahko uporabljamo med športnimi aktivnostmi, potovanji, spanjem in celo plavanjem, nepretrgoma največ do 12 ur. Uporabljamo jo med menstruacijo, pa tudi kot vodni tampon, ki med kopanjem v kadi ali plavanjem v onesnaženem bazenu ali morju. prepreči vdor vode v nožnico. Uporabljate pa jo lahko ženske vseh starosti (tudi dekleta pred prvim spolnim odnosom), priporočljivo je le, da se pred uporabo menstrualne skodelice z zdravnikom posvetujejo dekleta in ženske, ki imajo kakršnekoli ginekološke težave.

Lalicup je menstrualna skodelica – prva, zasnovana in izdelana v Sloveniji, z mislijo na slovenska dekleta in ženske

Lalicup je menstrualna skodelica – prva, zasnovana in izdelana v Sloveniji, z mislijo na slovenska dekleta in ženske

Odpravite nevšečnosti in poskrbite za svoje zdravje, udobje in dobro počutje! Odpravite se na počitnice, mirno poležavajte na plaži, zaplavajte v osvežujočem morju ali pa se odpravite na plesišče in med tem sproščeno uživajte, saj na menstruacijo z uporabo menstrualnih skodelic sploh ne boste pomislili.