Se odpravljaš na ples ali daljše potovanje, pa te je presenetila menstruacija? V tem primeru so menstrualne hlačke idealna rešitev zate! Namenjene so namreč za tiste dneve v mesecu, ko se želimo počutiti še posebej udobno in sproščeno.

So higienske spodnjce, ki zagotavljajo popolno zaščito pred madeži v času mesečnega perila. 100% bombaž ne prepušča tekočine, a so spodnjice kljub temu mehke, vpojne ter zračne. Nudijo popolno zaščito spredaj, zadaj in med nogami, primerne pa so tudi za inkontinenco. Z nošenjem menstrualnih hlačk ni skrbi, da bi med spanjem popackali rjuhe in posteljo, prav tako pa ni strahu pred madežem na hlačah.

KLASIČNE MENSTRUALNE HLAČKE ADIRA

Najbolj običajne ter podobne tvojim vsakdanjim hlačkam so spodnjice Adira, ki vas pred prepuščanjem madežev ščitijo čez cel dan in noč. Izdelane so iz obogatenega bombaža, zato material diha (ne draži kože, ne povzroča izpuščajev, ne širi slabih vonjav in je prijazen do kože).

Hlačke Adira imajo tudi poseben žepek, v katerega se »skrijejo« krilca vložka – gre za dvojno dno hlačk, ki še dodatno drži vložek na mestu.

MENSTRUALNE HLAČKE Z BOMBAŽNIM VLOŽKOM

Menstrualne hlačke z bombažnim vložkom so idealne za občutek večje varnosti, saj so udobne, mehke ter neprepustne. Primerne so za uporabo med vsakodnevnimi opravili, priložen pa je tudi vložek, ki nudi še dodatno zaščito ter občutek varnosti.

“Hlačke so zelo udobne in rešile so me v službi, ko sem imela zeloo močno menstruacijo. Super, je ker tudi veliko vpijejo in so zelo mehke, kot navadne hlačke. Zelo priporočam!”

– Valerija

Klasične menstrualne hlačke z bombažnim vložkom

Klasične menstrualne hlačke z bombažnim vložkom

SEKSI MENSTRUALNE HLAČKE

Menstrualne hlačke LaliPanties so pralne ter nam zagotavljajo popolno končno zaščito spredaj, zadaj in med nogami. Čipkast rob običajne spodnjice spremeni v seksi spodnje perilo, s katerim se tudi med “tistimi dnevi” počutimo čudovito!

Izdelane so iz 95% bombaža ter 5% elastana (spandex), notranja neprepustna tkanina pa je prevlečena s 100% poliestrskim premazom.

Prav tako kot klasične menstrualne hlačke se lahko tudi te uporabljajo s tamponi ter vložki. Če pa želiš prispevati k manjšemu številu odpadkov in prihraniti denar, kombiniraj hlačke z menstrualno skodelico.

Menstrualne hlačke kombiniraj z menstrualno skodelico!

Menstrualne hlačke kombiniraj z menstrualno skodelico!