Bliža se čas neprestanega vročega sonca in poletni trendi se spreminjajo kot vsako leto. Seveda pa marsikdo nima časa, denarja ali volje, da bi se sprehajal po trgovinah in lovil najnižje cene priljubljenih modnih znamk. Kako torej vstopiti v letošnji svet mode z lanskimi kosi garderobe in kako najti najprimernejše detajle, ki bodo vašim oblačilom dodali poseben čar? Če vas zanimajo odgovori na postavljena vprašanja, potem berite dalje!

HIT LETOŠNJEGA POLETJA PREDSTAVLJAJO ZAPESTNICE SMASH

Čeprav se zdijo ob misli nanje skorajda neopazne, kok minimalistični dodatek vašim oblačilom predstavljajo glavni Wow! faktor. Seveda pa želeni učinek dosežejo le, če so pravilno kombinirane z izbranimi kosi oblačil. Smash zapestnice ponujajo ogromno izbiro barv, materiala in kovin, zaradi česar vam omogočajo nešteto možnosti ujemanja s katerimkoli izbranim outfitom. Primerne so za vsako generacijo in posameznike, ki se navdušujejo nad t.i. minimalističnim, futurističnim in retro stilom – Smash zapolnjuje vse pogoje!

Za vas smo poiskali štiri različne kombinacije, ki bodo letošnje poletje pravi hit!

NEDOLŽNA BELA S KANČKOM DRZNOSTI

Katerikoli odtenek bele se pod junijskim soncem odlično znajde s pomočjo pravih dodatkov – da razbijete monotonost bele obleke z visokimi petami istega odtenka, se lahko odločite za popolnoma nasprotno stran barvnega spektra. Izbirajte med popolnoma črno zapestnico, s sidrom enake ali srebrne barve. Seveda pa lahko svoj stil uskladite v enotno belo paleto z izbiro identičnega odtenka zapestnice.

S klasično črno zapestnico ali srebrnim sidrom nikakor ne morete zgrešiti

S klasično črno zapestnico ali srebrnim sidrom nikakor ne morete zgrešiti

KOMBINIRANJE VEČIH ZAPESTNIC IN VERIŽICE

Za katerikoli kos garderobe se odločite, pa naj bo to obleka, hlače ali pajac, naj vso pozornost vzame nakit! Zakaj bi se ustavili pri eni, ko vam je na voljo nešteto zapestnic? Smash ponuja paket zapestnic, nikakor pa ne pozabite na ujemajočo se verižico. Z obračanjem pozornosti na nov nakit, ki se poda tako vašemu stilu kot tudi osebnosti, se nihče ne bo osredotočil na lansko kolekcijo oblačil, ki vam je še vedno pri srcu.

KAKOVOSTNO USNJE ZA KAKOVOSTNE MOŠKE

Vsestranskost ikoničnih Smash zapestnic ni namenjena zgolj predstavnicam nežnejšega spola – različne variacije v materialu in možnost nastavitve velikosti stopi v prid tudi moškim, ki uživajo v modi. Različno obarvane usnjene zapestnice so kot nalašč za posameznike, ki se radi znajdejo v središču pozornosti. Kljub opaznemu Wow! faktorju so dovolj nevtralne za vsakdanjo uporabo.

Izbirate lahko med nevtralnimi in živimi barvami

Izbirate lahko med nevtralnimi in živimi barvami

DOTIK ELEGANCE S POZLAČENIMI KROGLICAMI

Četudi se vsak dan ne udeležujete slavnostnih dogodkov, pa je dobro imeti pripravljenega nekaj nakita, ki v takšnih situacijah pride prav. Vsak se strinja, da ob besedi svečano najprej pomislimo za zlato barvo – ravno ta je osrednji element nekaterih najbolj priljubljenih Smash Beads zapestnic. Seveda pa te niso striktno vezane na slavnostne večere – če je v vas dovolj poguma, jih lahko nosite kot vsakodnevni dodatek k vaši garderobi in tako vso pozornost prikličete nase ter zažarite.

Z detajlom leva ali dvojno vrsto pozlačenih kroglic boste poželi vso pozornost

Z detajlom leva ali dvojno vrsto pozlačenih kroglic boste poželi vso pozornost