Vse se začne z ljubeznijo do sebe in do življenja nasploh, kajti le taka ljubezen lahko pravilno vodi do novih, za nas izjemnih življenjskih priložnosti.

Pišem, ker vidim, kako smo izgubili stik sami s seboj. Kako divjamo naokoli, kako nimamo časa za nič več kot samo za obveznosti in kako smo obsedeni od tega, ali bomo v dnevu lahko naredili kljukico ob 1001 zadolžitvi, ki smo si jo zastavili čez dan. Kako bomo ob toliko stvareh in toliko informacijah in toliko ljudeh lahko ohranili stik sami s sabo in živeli, kot si zares globoko v sebi želimo? Kako?

Le s tem, da si bomo vzeli čas zase, bomo lahko zopet stopili v stik sami s sabo, se slišali, kaj želimo, kaj hočemo, kaj so naše sanje. Se še spomnite, kaj so vaše sanje? Je to potovanje okoli sveta za 1 leto? Je to delo v tujini? Je to študij v eni izmed najbolj priznanih šol? Je to tvoje sanjsko dekle ali moški?

Ne, ne smemo pozabiti na naše sanje. Le najti se moramo spet. Se slišati. Se poslušati. Šele takrat bomo lahko delovali iz srca. In delovanje iz srca je edino pravo delovanje.

ljubezen

Vedno sem verjela …

Vedno sem verjela v vse, kar sem čutila, da je prav. Vedno sem verjela v svoje sanje in to, da lahko dosežem vse. Na lep način. Na ne-egoističen in ne-sebičen način. Na način, ki je podoben občutku, ko sem eno z vsemi, s celo naravo in ko sem čisto mirna v sebi. Takrat vem, da delujem iz srca. In srce, ta občutek iz srca, je edino vodilo, ki je zame pravilno. Lepo. Čisto. In to je tista Ljubezen, o kateri govorim in razlagam prijateljem in samskim na svojih Dogodkih za Samske, ki jih organiziram s polno predanostjo.

Vseobsegajoča ljubezen

Vse se začne z ljubeznijo do sebe in do življenja nasploh, kajti le taka ljubezen lahko pravilno vodi do novih, za nas izjemnih življenjskih priložnosti.

Na energetskem nivoju se že dogajajo spremembe in ljudje se vedno bolj zavedamo nezavednih sil, ki nas vodijo k višjem zavedanju samih sebe, drugih so-Zemljanov in seveda tudi te vseobsegajoče Ljubezni.

Vsi smo eno. Ljubezen do življenja pa je tista, ki nas naredi toliko polne. Po-polne. Če se le odločiš in odpreš za nove stvari. Pa naj bo to nova pot, novi izzivi, nov partner ali nov poklic.

Zaupaj v svoje sanje!

Odpri se, zaupaj, da zmoreš in nikoli ne opusti upanja v svoje sanje. Ker, če si nekaj res močno želiš, šele potem lahko (seveda ob akciji in vztrajnosti) zares uživaš sadove svojih sanj.

“Zaupaj. Tudi zate je lahko vse po-polno. Le ustavi se za hip. Začuti se. In verjemi, da lahko še vedno dosežeš svoje sanje. Sanjaj. In deluj iz srca.” spodbuja Nina Slapnik, organizatorica Dogodkov za Samske.