Da, prav ste prebrali, tudi zdravje lahko podarite v obliki slovenskega ionizatorja IONEX, saj negativni ioni iz zraka odstranijo vse bakterije in viruse ter na ta način preprečujejo infekcije in izboljšajo imunski sistem organizma.

Ali veste, koliko Slovencev že nekaj let ni bilo prehlajenih, potem ko so pričeli uporabljati ionizator IONEX? Prepričajte se sami.

Allergie-polline-2

Tako boste obdarovancem dolgoročno omogočili boljše počutje in spanje ter bolj zdrav način življenja. Povejte jim, da so edino negativni ioni sposobni iz zraka odstraniti najnevarneše rakotvorne delce izpušnih plinov in saj, ki jih sicer ves čas vdihavamo. Nadvse pomembno je tudi, da negativni ioni znižajo stres, ki je znan kot tihi morilec. Obenem pa je dokazano, da negativni ioni zvišajo obrambo telesa in nam omogočajo večjo odpornost.

DSC_2357

Ali veste, da z vdihavanjem negativnih ionov neposredno ob ogljikovi ščetki ionizatorja IONEX lahko ozdravite alegije, astmo in visok krvni tlak? Imamo številne pisne povratne informacije zadovoljnih uporabnikov! Vdihavanje pa si lahko privoščite zato, ker ogljikova ščetka nikoli ne oddaja zdravju škodljivega ozona in je ta način zdravljenja popolnoma brez stranskih učinkov.

Val (7,5 mesecev) vdihavanje negativnih ionov

Ali veste, da so na številnih svetovnih inštitutih znanstveniki dokazali ugoden vpliv negativnih ionov na telo, zmanjšanje simptomov in celo ozdravitve? Raziskave so zbrane v knjigi Lorene Leonardos z naslovom »Negativni ioni kot način zdravljenja  in popolnega čiščenja zraka – dokazi svetovnih inštitutov«, ki bo kmalu izšla in se že lahko naročite nanjo.

Ali se zavedate, da na svetu ni filtrov, ki bi bili sposobni odstraniti iz zraka najmanjše podmikrometrske delce saj in izpušnih plinov, ki jih naše oko sploh ne zazna in se več čas nalagajo v naših pljučih? Ker so rakotvorni, povzročajo številne respiratorne bolezni. Le negativnim ionom se imamo zahvaliti, da jih odstranijo iz zraka na tla, od koder se ne morejo več dvigniti in smo se jih za vedno znebili. Zato je ionizator IONEX varuh našega zdravja. Na fotografiji vam na primeru cigaretnega dima prikazujemo, kako negativni ioni odstranijo vse lebdeče delce iz zraka skupaj z najnevarnejšimi.

Fotka dim izginil v eni komori

Če pa vaši najbližji sobni ionizator že imajo, pa podarite avtomobilski ionizator, saj v avtu, fizikalno je to Faraday-jeva kletka, ni negativnih ionov, pa še klimatska naprava jih uničuje in jih moramo umetno dodajati. Odpiranje oken namreč omogoči še dodatni vdor škodljivih izpušnih plinov. Tako pa vam je ob ionizaciji vožnja v užitek.

avtomobilski ionizator

Seveda pa je kot darilo vedno dobrodošla nadvse koristna  ionex-zobna-ščetka, ki brez zobne paste odstrani ves zobni kamen. Odstranjevanje slednjega pri zobozdravniku ni več potrebno, prihranek pa je očiten.

štiri barve ionex-zobne-ščetke

IONEX IZDELKE ENOSTAVNO MORATE IMETI!

Naročite jih na tel. 01 439 69 80, 040 19 13 13, 041 750 367, ionex@ionex.si, www.ionex.si ali pridite na podjetje IONEX d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana med 9. in 16. uro.