Vse ženske smo bile že na tej točki, ko nas je bilo strah, da bi med spanjem popackale rjuhe in posteljo. Ali še hujše – s tesnobnim občutkom v trebuhu smo živčne hodile v šoli, službi, na cesti ali na sestanku s skrbjo, ali nas bo kdo opazil z madežem na hlačah. In ob prvi priložnosti smo hitele na toaleto preveriti, ali je “šlo kaj” čez. Da bo življenje lepše in bolj mirno, moraš imeti Lali Panties, ki bodo poskrbele, da te menstrualni madeži nikoli več ne bodo presenetili. Od zdaj naprej lahko nosiš bele jeans kavbojke, ki ti tako dobro stojijo, samozavestno in brez skrbi! 

Zakaj moraš imeti te spodnjice v svoji omari?

Poleg tega, da so seksi, so preprosto nepremočljive! LaliPanties so pralne in zagotavljajo popolno končno zaščito spredaj, zadaj in med nogami. Občutek in udobje pa sta kot pri navadnih hlačkah – sproščenost je zagotovljena! Hlačke so namenjene za tiste dneve v mesecu, ko se želimo počutiti še posebej udobno in sproščeno. Vložek namesti v hlačke kot običajno in brez skrbi preživi dan, saj ne prepuščajo madežev. Prav tako lahko hlačke uporabljaš s tamponi ali menstrualno skodelico.

Hlačke so narejene iz: 95% bombaž, 5% elastan (Spandex) in notranja neprepustna tkanina je prevlečena s 100% poliestrskim premazom.

 

menstrualne_hlacke

Nepremočljive spodnje hlačke, nad katerimi boš navdušena!

Nakup je preprost – klikni na spletno trgovino Lalicup in izberi svojo velikost. Na voljo je 6 velikosti, izbereš pa lahko sive s čipkastim pasom, hlačke s sovico ali lenivcem.

LaliPanties

                            Ne samo da so nepremočljive, tudi noro prisrčne so!

Menstrualni madeži te ne bodo več presenetili

Navdušene smo tudi nad menstrualnimi hlačkami z vložkom, ki zagotavljajo popolno, končno zaščito pred madeži v času mesečnega perila. Izdelane so iz visoke tehnologije tkanin, ki ne prepuščajo tekočine ter so istočasno mehke, vpojne ter zračne.

Menstrualne hlačke so narejene iz 100% bombaža z notranjim zračno prepustnim polimerom. Priporočajo se za popolno zaščito na vseh področjih: spredaj, zadaj in med nogami. Primerne so tudi za inkontinenco.

SOCH menstrualne hlačke so popolne za tiste dni v mesecu:

  • brezskrbno spanje in brezmadežna posteljnina
  • brez neprijetnih presenečenj na hlačah
  • nič več bojazni, da bi se vas menstrualni madeži presenetili!
menstrualne_hlacke

Posebne higienske spodnjice, ki poskrbijo, da te menstrualni madeži ne bodo več presenetili!