Vas že dolga leta mučijo bolečine v vratu, križu, kolkih, kolenih? Imate težave z glavoboli, slabo koncentracijo, mravljici v rokah? Potem je tukaj rešitev za vas.

Z enim samim tretmajem lahko odstranite vzrok vašim težavam.

V 90% primerov je za vaše težave kriv premaknjen atlas (prvo vratno vretence). Lahko je premaknjen že od rojstva ali pa se je to zgodilo postopoma tekom vašega življenja (padec iz postelje, drevesa, s kolesa, z rolerji, na smučanju, prometna nesreča…). In ker naše telo ni zmožno v nedogled kompenzirati vseh pretresov, ki jih naše telo doživi, se začno pojavljati težave.

Vse težave se ne pojavijo hkrati in v enaki intenziteti. Lahko imate namreč obdobja poslabšanja in izboljšanja. Vendar nikoli več niste povsem brez bolečin. In kaj je najhuje, se z leti vse še stopnjuje. In ne pomagajo več masaže, redna telesna aktivnost, obiski kiropraktikov in raznih manualnih terapevtov, mazanje s kremami… Zakaj? Kar vam vse te dejavnosti lajšajo oziroma zdravijo samo vaše simptome. Nihče vam pa ne odstrani vzroka zakaj je do teh težav sploh prišlo.

Ko se atlas premakne, se vam spremeni statika in dinamika telesa. Kar pomeni, da vaše mišice, sklepi, žile in živci niso več v optimalni poziciji in pod optimalnimi obremenitvami. Zato se vam pa pojavijo določena nelagodja, bolečine in kronične težave.

Rešitev pa je enostavna. Atlas se lahko po Atlasprofilax metodi z enim samim obiskom poravna nazaj v pravilen položaj in se tako telesu omogoči, da se začne samo zdraviti. Zgoraj omenjene težave počasi izzvenijo ali se omilijo. Več o tem, kako atlas vpliva na določeno težavo si lahko preberete na spletni strani www.atlasprofilax.si.