Sedela sem na balkonu, toplo poletno sonce je sijalo name, na ustih pa sem imela širok nasmeh, kar tako brez razloga. Smejala sem se in še bi se lahko in sem se, saj se sedaj smejim v svoji notranjosti. Končno se počutim mirno in svobodno.

Spraševali ste me, kako se imeti rad. Pa na to vprašanje pravzaprav ni odgovora, ki bi lahko pomenil definicijo le tega. Lahko vam rečem le, da po določenem času, ki ga nameniš sam sebi oz. osebnostni rasti in razvoju, to preprosto začutiš.

Pa ni bilo vedno tako. Dolga leta sem se spopadla z odvečnimi kilogrami, igrala sem vlogo žrtve za seboj pa imam tudi mnogo razočaranj, ki sem jih doživela na področju partnerstva.

Hrepenela sem po sreči, pričakovala sem, da me bodo osrečili drugi, morda partner, služba, ali pa družba, saj je vseeno. Svojo srečo sem puščala v milost in nemilost drugim, v sebi pa sem občutila vedno večjo praznino. Osamljena sem bila in nesrečna, kljub temu, da sem imela službo, okoli sebe veliko ljudi in tudi partnerja. . . Bila sem kot zombi, ki se bo zdaj, zdaj zrušil pod lastno težo.

In se je. . .

Vesolje je poskrbelo, da sem v službi dobila odpoved, končalo pa se je tudi takratno partnerstvo, saj sem odkrila sledi nezvestobe.

V tistem trenutku se je zame začelo peklensko obdobje, ki so ga zaznamovale solze in bolečina, a vedela sem, da se želim iz tega rešiti, zato sem bila v to pripravljena vložiti celo sebe. Pravi učitelji, tečaji, knjige in orodja so prihajali ravno ob pravem času in storila sem vse, kar je bilo v moji moči. Najbolj sem se našla v angelski meditaciji. Čistila sem sebe in svojo notranjost in vse bolj krepila zaupanje, da mi angeli in ostali nebeški pomočniki vedno stojijo ob strani.

Kmalu sem meditacijam dodala še eterična olja in tako še poglobila svoje doživljanje. Redno sem zapisovala vse svoje občutke, da sem jih sproti izlivala iz sebe. Ne vprašajte me, koliko pisem sem napisala in jih potem uničila, pa še druge razne malenkosti za katere sem verjela, da mi pomagajo.

Spoznavala sem svojo notranjost in se lotila tudi čiščenja podzavesti. Vsakič, ko sem odkrila nov zelo pomemben vzorec, sem se počutila lažje in nekoliko bolj svobodno. Ko sem bila prepričana, da že vse vem, sem naslednji dan le ponižno priznavala, da je delo na sebi zgodba za vse življenje in da se bom o sebi in svojem delovanju lahko učila vedno. Posledično sem vse skupaj obrnila sebi v prid in se pri tem začela zabavati. Vse skupaj je postalo moja strast in želim vam pokazati, da je možno. Če je uspelo meni, lahko uspe tudi vam. Le voljo, vztrajnost, delo in predanost potrebujete. No seveda, pa vam bo MičnaCvetlična vedno stala ob strani.

Lahko ljubite svoje življenje, lahko se imate radi in lahko se v svoji koži in telesu počutite dobro. Le pripravljeni bodite nekaj spremeniti in v to spremembo vložiti celega sebe.

Pa Srečno!

Avtorica knjige IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE, certificirana vaditeljica meditacije, angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar in diplomirana agronomka. Poleg pisanja je meditacija postala način mojega življenja, pomeni mi strast in užitek. Združila sem jo z močjo rastlin oz. z njihovimi eteričnimi olji ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih. Zabava me dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najdem nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in zabavam se, ko iščem skrite pomene, ki mi jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa mi je pisanje o teh lekcijah in izzivih, v katerih, sem prepričana, se boste našli mnogi.