Prijateljske zapestnice (ang. friendship bracelets) že dolgo časa niso le dodatki za najstnike ali otroke. Takšen nakit je svoje mesto našel tudi pri odraslih.

Moški in ženske nosijo zapestnice prijateljstva, s katerim pokažejo, da so si z nekom zelo blizu. In če ste tudi vi od svoje prijateljice dobili takšno, jo zagotovo želite nosti vsak dan (in ona tudi). Prijateljske zapestnice so na voljo v vseh barvah in stilih – od minimalističnih, do usnjenih in pisanih.

Zapestnice prijateljstva niso nujno v enakih barvah.

Berite naprej in odkrijte, kako lahko nosite vašo zapestnico prijateljstva.

Dodatek k službenih oblačilom.

Tanka, nevsiljiva zapestnica bo popoln dodatek k oblačilom, ki ji že imate doma in ki jih običajno nosite na delovno mesto. Še posebej lepa je kombinacija bele bluze in rjavo-zlate zapestnice.

Večer v mestu.

Greste na zabavo? Ali na romantično večerjo v dvoje? Kadarkoli ste v dvomih, posezite po klasiki: črna obleka in srebrna zapestnica.

Poletni festivali

Nikjer drugje ne boste videli več zapestnic prijateljstva, kot na poletnih festivalih. Mladi sicer raje posežejo po živih barvah, če si tudi vi želite bolj bohemski videz, si omislite še začasen poletni tatu (ki se na kožo kar prilepi, obstojen pa je nekaj dni).

Je res, da v modi obstajajo stroge starostne omejitve?

Ne, ni res. Vse omejitve so samo način, da se moški in (pogosteje) ženske počutijo v zadregi: kaj nosijo, kako to nosijo, itd. Ne glede na vse, resnica je, da v modi ni enostranskih splošnih pravil. Nekateri ljudje so videti dobro v določenih stvareh, spet drugi v drugačnih. Na koncu pa je vse tako ali tako odvisno od tega, kako se VI počutite. Poglejmo Mick Jaggerja – še vedno nosi oblačila iz svojih 20 let – in izgleda super, kajne?

Vse zapestnice lahko dobite na spletni strani www.smash.si