Začele so se poletne razprodaje in trgovine kar kličejo po nakupih. Ne glede na to, ali prisegate na spletno nakupovanje, ali pa radi brskate po trgovinskih policah – z vami delimo modne smernice udobnih, sproščenih, pa tudi bolj elegantne in včasih glamuroznih čevljev Ara.

Prvo pravilo nakupovanja na znižanjih

Na razprodajah najprej poiščite kakovostne brezčasne modne kose. Poiščite obutev, ki bo ne glede na modne smernice vedno IN. Kupujte kose, ki si jih pri cenah brez popustov težje privoščite in za katere verjamete, da jih boste nosili več sezon. Pri izbiri obutve (pa tudi oblačil) vedno upoštevajte, da osnovne kose nadgrajujemo s trendi. Za osnovo izberite nekoliko dražje kose, ki jih boste nosili dalj časa, nadgradite pa jih lahko z modnimi trendi po cenah, ki si jih lahko privoščite tudi, če niso znižane.

»Must have« superge

Ali obstaja boljši vsestranski čevelj od kakovostne superge v nevtralnih barvah z nekaj detajli? Športno-elegantna obutev je obnorela svet in je danes obvezen del vsake ženske garderobe. Športno elegantne superge lahko nosite skoraj v vsakem letnem času in skoraj za vse priložnosti. Svetujemo, da si na letošnjih razprodajah privoščite superge, ki so vam drugače finančno težje dostopne. Investirajte v obutev, ki jo boste lahko nosile več sezon!

Kakovostni usnjeni salonarji

Razprodaje so idealna priložnost tudi za nakup kakovostne usnjene obutve, ki je najboljša naložba za zdravje in dobro počutje vaših nog. Usnjeni čevlji bodo popoln modni dodatek številnim elegantnim oblačilom. Modni modeli Ara so narejeni iz naravnega usnja, prijetnega tekstila ter iz kakovostnih zračnih in vodoodpornih materialov.

Popoln par poletnih sandal

Mi stavimo na trendovske in udobne sandale, ki ne gredo nikoli iz mode. Prepričani smo, da si boste z nakupom sandal olajšali in prihranili stres že vnaprej, saj bodo z vami tudi naslednje poletje!

 

Čudovite balerinke za poletni dni

Takoj za salonarji so na spisku večnih kosov ženske obutve zagotovo balerinke. Pri izbiri je pomembno, da se lepo prilegajo vašim stopalom in da so narejene iz kakovostnega usnja. Domiselne, mehke in kakovostne balerinke lahko kombinirate z elegantnimi hlačami, s krili, oblekami, nosite pa jih lahko celo s kavbojkami! Stavimo, da so Arine balerinke nakup, za katerega si boste hvaležne še dolgo časa.

Ujemite znižanja modne in udobne obutve Ara!

Obutev Ara je znana po večni eleganci, udobju in kakovostnih materialih. Poletna znižanja so enkratna priložnost, da si privoščite novo obutev. Modne čevlje blagovne znamke Ara lahko najdete v poslovalnicah Ara v Ljubljani (Ara Shop Center Miklošičeva, Ara Shop Plava Laguna, Ara Shop Koseze), v Domžalah (Ara Shop Center Spar) in v Mariboru (Ara Shop Tabor) – znižane do kar 40 %!