V medijih naslov za naslovom sporoča, da so 30. leta nova 20. Mi se s tem seveda ne strinjamo: ženske po 30. letu so zapeljive, pametne in na vrhuncu kariere. Niso vse takšne, ki bi se želele vrniti v tista, hmm, mogoče na trenutke rahlo zmedena leta?

Če si želite dramatične spremembe ali pa bi vaše lase raje pustili dolge in sijoče, pozorno preglejte naše predloge. Je na vidiku sprememba?

  • Paž

Takšna dolžina je ostra in seksi – sporočajo priznani frizerji. Mi se z njimi seveda nebi mogli bolj strinjati, gre namreč za frizuro, ki v ospredje postavlja vaš obraz. Obraz v 30. in 40.ih je sedaj (verjetno) že izgubil otroško zabuhlost, zato so poteze jasno in lepo vidne. Kdaj boste nosili takšno pričesko, če ne zdaj? Lahko izberete raven ali valovit paž, nujno pa se prej vprašajte, koliko časa na dan ste frizuri dejansko pripravljeni posvetiti. Valoviti lasje zahtevajo mnogo več »pozornosti.«

bob-frizura

  • Valoviti svetli lasje

Čista klasika. Takšen look izgleda neverjetno naravno, sproščeno in ob enem elegantno. Lasje segajo rahlo čez ramena, po navadi so nekoliko posvetljeni s prameni. Če vas skrbi, da je vaša naravna barva las pretemna in vam blond oziroma peščena barva ne bo pristajala, poskusite z variacijami vaše naravne barve – med naravno barvo »vmešajte« pramene, ki bodo za nekaj odtenkov svetlejši od vaše naravne barve. To bo poživilo vaš izgled in frizuro.

valovit-bob

  • Ravni in gladki lasje

Seveda – vsi obožujemo Prijatelje in vzdihujemo za frizuro, ki jo je nosila Rachel… Ravni in gladki lasje so še vedno ena izmed najbolj pogostih želja na seznamu mnogih žensk. Dobra novica: takšna frizura pristaja skoraj vsakomur! Skrivnost čudovite frizure pa je redna nega in občasno likanje. Pred likanjem (ali drugim toplotnim obdelovanjem las) ne pozabite na lase nanesti izdelka za zaščito pred toploto.

ravni-in-gladki-lasje

  • Resasto postriženi lasje

Najsibo ravni ali rahlo valoviti – plastenje bo lasem dodalo volumen in tisti waw glamurozni videz, ki ga občudujete pri zvezdnicah. Če imate težke in gladke lase, bodo stopničasto postriženi lasje kot nalašč za vas!

resasto-postrizeni-lasje