Ali imate svoj najljubši parfum, kot ga je imela Marilyn Monroe – svoj ljubljeni Chanel No. 5? Kar se tiče dišav, imamo zagotovo VSE isti končni cilj: da bi naš parfum trajal cel dan.

Da bi si zagotovile spremljajoč in trajen vonj, brez da s seboj v torbici nosite celo stekleničko parfuma (ali dve, nikoli se ne ve?), preučite naš načrt telesnih območjih, kjer bo parfum še posebno dišal.

MM

LASJE – Verjeli ali ne, nekatere menijo, da lasni prameni vonj bolje prenašajo kot koža. Ampak bodite previdne! Namesto, da parfum nanesete direktno na lase (alkohol jih celo izsuši!), raje pošpricajte krtačo za lase. Parfum bo tako razpršen bolj enakomerno in bolj subtilno.

ZA UŠESI – Se nahaja točka, kjer so žile najbližje koži in kjer nastaja več toplote. Rezultat? Okrepljen vonj. Nanašanje parfuma na take točko vam bo dalo več takojšnjih rezultatov, za razliko od delov spodnjega dela telesa, kjer se bo vonj dvigal čez dan. Če nosite nakit, pazite – parfum lahko poškoduje vašo ogrlico.

NOTRANJA STRAN KOMOLCEV – Še ena alternativa zapestju. Zapomnite si: da bi povečali širjenje vaše dišave, se prepričajte, da so roke pred nanašanjem parfuma navlažene.

NOTRANJA STRAN KOLENA – Vedno se spomnite enega  pravila: toplota se dviga. Zato je parfum smiselno uporabljati nekje na spodnji polovici telesa, kjer bo hlapel cel dan.

POPEK – Mali trik, ki ga uporablja Liv Tyler: “Kapljice parfuma vedno nanesem na področje pod rokami in v popek!”

 

Kam nanesti svoj najljubši parfum