Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske ideje. Vsako sezono nam modni oblikovalci postrežejo z novimi kosi in poskrbijo, da postanejo trend. In kakšni so najboljši trendi prihajajoče pomladi?

Usnje

Nič zato, če je pred nami poletna sezona, usnje ostaja aktualen igralec. Še več, modne stvaritve iz usnja sodijo med najbolj vroče kose, ki jih nikakor ne smemo spregledati. Bodisi so to obleke v slogu sedemdesetih, hlače in plašči iz semiš velurja, športno navdihnjeni topi iz usnjene nape z zanimivimi lasersko rezanimi detajli ali usnje kot ultimativni spremljevalec ‘porednih punc’.

 Volumen in tekstura

Omislite si modno razkošje z voluminoznimi oblačili in kosi, ki jih odlikuje nenavadna, razgibana tekstura. To pomlad bodo nas spremljala oblačila, ki s svojim volumnom in lahkotnim padcem omogočajo večplastno dogajanje pod površjem. Z ohlapnim in prevelikim krojem niso le udobna rešitev za vsakodnevne podvige, temveč tudi izvrstna priložnost za dinamično plastenje in kombinacijo s poletnimi kosi.

 Poudarjen pas

Pri tem trendu nam je še posebej všeč dejstvo, da poudarja žensko silhueto, nosi noto elegance in ženstvenosti ter vsak stajling popestri in preoblikuje v samo nekaj sekundah. V stajling vključite pas, trakove ali pentlje, ter na ta način poudarite svojo ženstvenost in omilite stroge linije.

 Pridih moške omare

Obleke in moška moda sta v ženski garderobi že vrsto let imperativ, ki ga preprosto obožujemo. To pomlad ženske obleke nosijo dve zgodbi, ena je razkošna in prefinjena, druga je ležerna in predimenzionirana. Tako bo nas to pomlad spremljalo veliko število kril pencil kroja, blazerji s poudarjenim pasom ter hlače zelo širokih nogavic. Odlična izbira za vse, ki obožujete klasično oblačenje in eleganco z odmerkom seksapila.

Brez športnih copat ne gre

Športni copati so nedvomno eden tistih modnih dodatkov, ki so povsem obrnili na glavo modni svet, svojo popularnost pa dokazujejo tudi to pomlad. Čakajo nas masivni podplati nesimetričnih oblik in pogosto obarvani v različne barve, vzorce ali materiale ter klasični modeli, ki so popolnoma brez omejitev pri dizajnu. Popularen ulični stil ustvarite z novimi modeli Ara, ki je polna izstopajočih modelov za najbolj drzen stajling.