Kombinacija udobja in elegance je že nekaj časa najbolj vroč modni stil. Prav iz tega razloga so superge že nekaj sezon v samem vrhu. Z izbiro najbolj trendovske obutve, v zanimivih barvnih odtenikh, boste nedvomno izstopali tudi to pomlad. Lepe barve, čudoviti potiski, pentlje, bleščice in kamenčki … Letošnjo pomlad s pestro ponudbo najbolj modnih superg navdušuje tudi priljubljena Ara. Torej, kakšne trendi superge pričakujemo to pomlad? 

Pastelni odtenki

V zadnjem času smo opazili močan porast pastelne športne obutve, ki se jim je skoraj nemogoče upreti. Pastelni toni so nežni, ženstveni in so videti zelo elegantno, tudi če jih kombiniramo z bolj robustnimi kosi oblačil ali modnimi dodatki. Če niste najbolj navdušene nad oblačili pastelnih odtenkov, vam bodo morda všeč superge v teh priljubljenih odtenkih. Kombinacija teh, kavbojk in bele kratke majčke nikoli ne razočara.

Zanimivi detajli

Nove modele superg bo tudi to pomlad odlikovala unikatnost ter mešanica zanimivih materialov in detajlov. Že nekaj sezon je v kolekcijah Ara poudarjen detajl, ki naredi vsak čevelj poseben. Tako superge krasijo kamenčki, zanimivi vzorci narejeni z laserjem in velike svilnate pentlje. Če radi sledite trendom in si želite privoščiti nekaj novega, potem je Ara zagotovo pravi naslov za zadovoljitev vaših modnih želja.

Nova raven udobja

Seveda, pa vas ni treba vedno znova opominjati – superge niso le modne, ampak tudi udobne! In prav to je tista bistvena lastnost, ki jih dela tako priljubljene. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji, katero uporablja Ara ta priljubljena obutev postala super udobna, hkrati pa ni izgubila atraktivnega modnega videza (prav nasprotno!). Danes so superge v kombinaciji z oblekico ali s kavbojkami lahko videti prav tako dobro kot elegantni ženski čevlji. In ker so poleg tega še udobni, boste z lahkoto opravile vse dnevne opravke.. Odlična novica, kajne?