Verjamem, da je od vrednot, ki jih imamo, odvisno kako živimo življenje, kakšne odločitve sprejemamo, v kakšnih odnosih smo z drugimi in v kakšnem odnosu smo sami s seboj. Pravijo, da se tukaj vse začenja. Pri nas. Pri tem, kako se počutimo v svoji lastni koži. Zato je vsake toliko časa nujno potrebno, da se zazremo vase, se ponovno vprašamo, kakšne so naše vrednote življenja, ali prevladujejo zgolj vrednote do drugih, ali so med njimi tudi tiste, ki jih upoštevamo sami do sebe.

Na Tanergiji pred začetkom vsake nove sezone naredimo prav to, ponovno pregledamo vrednote, ki jim pri svojem delu sledimo. Se vprašamo, ali te vrednote skozi svoje delo zgolj predajamo drugim, ali pa jih upoštevamo tudi sami, v svojih zasebnih življenjih, izven pilates dvoran.

Našega dela (in življenja) si nikakor ne predstavljamo brez:

  • Da smo zdravi mi. Da ste zdravi vi.
  • Dobrega počutja. Da se dobro počutimo. Da se zares dobro počutite vi.
  • Sreče. Da smo srečni vsi.
  • Osebnega zadovoljstva. Da smo in ste osebno zadovoljni s sabo in svojim življenjem.
  • Privoščimo vam življenje brez bolečin v križu in drugih delih telesa ter pokončno in samozavestno držo telesa.
  • Da zmoremo imeti pozitivni odnos do sebe, drugih ljudi, živali, stvari, sveta!
  • Življenjske energije. Zelo pomembna vrednota za vas od nas je dobra in močna življenjska energija.

To so naše vrednote! To je to, kar vam bomo predajali na čisto vsaki Tanergija® pilates uri. To je naša Tanergija®. Če ste se začutili v vsaj eni izmed njih, ali pa bi si želeli, da katera koli od njih postane tudi vaša, potem pridite k nam. Spoznajte pilates način razmišljanja in mi vam bomo pomagali, da boste skozi svoje boljše telo resnično zaživeli boljše življenje.

Od ponedeljka, 18. septembra do petka, 22. septembra 2017, boste lahko našo pilates Tanergijo preizkusili povsem BREZPLAČNO na kar treh novih lokacijah v Ljubljani – v Šiški, Kosezah/Dravljah in Sostrem. S klikom na posamezno povezavo izberite svoj najbližji center in se o pozitivnih učinkih pilatesa prepričajte z lastnim telesom.

 

 

 

 

 

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)