Pomlad tako rekoč že trka na naša vrata in z njo daljši in lepši dnevi. Končno se lahko poslovimo od težkih in temnih kosov v svoji garderobi!

Že samo misel na pomlad nam dvigne raven energije. Komaj čakamo, da iz ozadja garderobe znova potegnemo na plan bolj žive barve, ki nas razveseljujejo in navdihujejo z optimizmom.

Kar se tiče makup-a, bo to pomlad must have kar se da svež in naravni videz. Obleke pa bodo polne vzorcev in volančkov. Toda še vedno pazimo, da v naši garderobi najdemo kakšen osnovni kos. Modni bodo veliki puloverji ali dolge srajčke, brez katerih to pomlad ne gre. Naj bodo pisani in z različnimi vzorčki od črt do rožic. Plasirana krila bodo ostala, le te lahko nosimo, kot večerni otufit, kot tudi dnevni sproščeni outfit. Popestrimo jih z supergami ali balerinkami. V modo pa se vračajo retro trendi izpred leti zlasti jeans z vezeninami in majice z napisi.

Pri nakitu pa z pomladjo prihajajo kosi v zemeljskih in metalik barvah, ki jih postopoma do poletja poživimo z rumeno. Igrajte se z barvami in sami ustvarite trend v katerem se boste počutili sproščeno in domače.