Podarjanje daril v zvezah je že stara navada, s kateri si izkazujemo naklonjenost in ljubezen. Kljub temu, da našo boljšo polovico resnično poznamo do potankosti, pa nam včasih vseeno zmanjka idej, kako bi jih presenetili. Pojavijo se vprašanja – Kaj mu je všeč? Ji bo obleka sploh prav? Morda ničesar ne pričakuje?

Marsikomu ogromno pomeni  že doma pripravljena romantična večerja ali preprosto pomita posoda. Kako pa lahko obeležili obletnico ali kak drug poseben dan, brez, da bi porabili ogromen kup denarja?

SVOJO NAKLONJENOST SI IZKAŽITA Z UJEMAJOČIMA SE ZAPESTNICAMA

Se želita s svojo ljubeznijo bahati pred celotnim svetom, brez da bi jo morala posebno poudarjati? Čeprav na prvi pogled neopazne, pa ujemajoče zapestnice užijejo vso pozornost ko jih z ljubljeno osebo nosita istočasno!

Čudovite zapestnice Smash ponujajo ogromno paleto odtenkov in barv, izbirate pa lahko tudi med zapestnicami iz različnih materialov in vzorcev. Če je vaši sorodni duši všeč ena, vam pa popolnoma nasprotna barva — brez skrbi! Tudi zapestnici različnih barv se bosta zaradi ikoničnega obeska v obliki sidra odlično ujemali. Navsezadnje gre pri zvezah ravno za kompromis!

V primeru, da vajino delovno mesto ne dovoljuje nakita, pa lahko zapestnico nosita tudi na gležnju, kjer bo manj opazna. Če tudi ta opcija ne pride v poštev, pa se lahko odločita za nakup verižic, ki se bodo neopazno skrile pod bluzo ali srajco.

Tako drugačni, a kljub temu enaki

Tako drugačni, a kljub temu enaki

SIMBOLIZIRATE LAHKO TUDI PRIJATELJSTVO

Kdo pravi, da si lahko naklonjenost in zaupanje izkazujejo le osebe v romantičnih razmerjih? Prav je, da od časa do časa obdarimo tudi svoje prijatelje, ki nam bodo stali ob strani tudi takrat, ko se kakšna zveza ne bo obnesla.

Zapestnice Smash postajajo neverjetno priljubljeno darilo za rojstni dan prijateljev. Četudi sami ne boste nosili identičnega kosa nakita, pa bo vašo najboljšo prijateljico ali prijatelja to prikupno darilo venomer spominjalo na vas in vajino prijateljstvo.