“Vse se je začelo, ko sem obiskala predavanje, na katerem je bilo predstavljeno, kaj atlas sploh je, zakaj je pomembno, da je v pravilni legi in kakšne so izkušnje ljudi po tretmaju. Tisti čas je bilo že na splošno zelo malo govora o medicinski plati vpliva premaknjenega atlasa.”

“Ker sem bolj analitične vrste človek, sem sama pri sebi začela povezovati  (s svojim medicinskim znanjem) kakšen vpliv ima lahko napačno postavljen atlas na naše telo. To je šlo v nekako v tem zaporedju: če je premaknjen, potem pritiska na žile. Če pritika na žile, potem ni kisika. Če ni kisika, potem možgani ne delujejo v redu….”

V tistem času me je, ravno pred odločitvijo, začelo zelo čudno pikati iz leve lopatice proti levi rami. Sploh ponoči ali če sem naredila čuden gib. In sem si mislila, da se mi pri 26 letih tole res ne bi smelo pojavljati. No tako je moja odločitev dozorela in odločili smo se (kar cela fantova familija in jaz), da si bomo tole popravili. Eni preventivno, drugi že kurativno.

Preverite tudi: ALTERNATIVNA MEDICINA: CENA IN ALI DELUJE? (BIORESONANCA, HOMEOPATIJA, REIKI, AKUPUNKTURA)

Odpravili smo se v Zagreb, ker je bilo takrat najbližje. Ob prihodu smo izpolnili vprašalnike in nato počakali na akcijo. Tam so se nam prijazno smehljali in govorili, da bo vse v redu in ne rabimo nič skrbet.  Tako sem imela najprej pogovor s terapevtko, nato me je pogledala in mi pokazala, kje je moj atlas in ali ga je treba popraviti. Do tukaj res ni bilo nič groznega. In potem sledi nastavitev. Nihče ni povedal da to boli (vsaj mene osebno je in za 98% mojih strank je to neprijetno)! Halo! Človeku pa meda to poveš, da ve, kaj ga čaka. Jaz ne maram elementov presenečenja! Na srečo je postopek kratkotrajen. Traja približno 5-10 min in ko začetni šok mine, je podobno zoprno kot pri zobozdravniku. Tako, da smo vsi to preživeli.

Zanimivo je bilo to, kaj smo občutili po tretmaju. Jaz sem imela ”lažjo” glavo in sem jo vrtela sem in tja kot kak ptiček. Še isto noč me je nehalo špikati po hrbtu. Drugim so popustile bolečine v križu, lažje so vstajali iz stolov (in iz avta), tašči je prenehal glavobol, njeni prijateljici vrtoglavica… In to smo opazili samo v nekaj dneh po nastavitvi. Zaključek je bil – zadeva deluje. In to je bil eden od glavnih razlogov, da sem tudi sama opravila šolanje in bo konec meseca že 7 leto, odkar pomagam drugim do boljšega počutja.”