Leto 2015 je v številki 8 in ponazarja blaginjo in obilje. Zanka neskončnosti kaže neomejene prilive denarja in časa. Denar in blaginja pa sta povezana z zakonom privlačnosti, zato je pomembno, da ga znamo pravilno uporabljati in da se naučimo, zakaj zakon privlačnosti velikokrat “ne deluje”, če ga ne uporabljamo pravilno. Naše lastne blokade namreč preprečujejo dotok obilja in denarja v naše življenje, krivo pa je tudi to, da se omejujemo pri željah in si ne postavimo dovolj visokih ciljev in želje nato tudi uresničimo.

S pomočjo energetskega čiščenja in uravnovešenja čaker lahko vzpostavite harmonijo delovanja vašega telesa in dobite svojo moč nazaj.

Pomembno je, da spoznate, kaj je zakon privlačnosti in predvsem kako ga pravilno uporabljamo. Za lažjo dosego ciljev lahko manifestirate ob polni luni, ko so energije zelo močne.

K uspehu in lažjem razumevanju sebe in svojih želja, ter vaše poti in življenjskega cikla, se lahko preprosto posvetite številkam in tako izračunate svoj življenski simbol in energijo, ki vas podpira v tem letu, številko vašega stanovanja ali hiše, saj vse to vpliva na vaše počutje, komunikacijo, odnos do ljudi, javno nastopanje, odnos na delovnem mestu, ljubezen, denar in obilje nasploh. S praktično vajo lahko ugotovite tudi, kakšen odnos imate do denarja, saj je to eden izmed pomembnih dejavnikov za vaše obilje v prihodnosti.

Izdelajte 40-dnevni plan za manifestacijo obilja, vse podrobnosti in natančna navodila, pa boste dobili na praktični delavnici, kjer boste deležni tudi vseh odgovorov na zgornja dejstva in tako boste v z zavednim delom privabili denar in obilje v vaše življenje.

 

Delavnica obilje

 

Delavnico bosta vodili strokovnjakinji Barbara Haring in Kaly Kolonič, ki vsaka na svojem in skupnem področju predavata že vrsto let. Število mest za delavnico, ki bo 20. januarja 2015 od 18h do 20h v Austria Trend Hotelu, je omejeno. Do 19.1. se lahko na delavnico prijavite preko maila info@spremenizivljenje.si (prispevek za delavnico do tega datuma je 17€), na dan dogodka pa je prispevek 21 €. Več informacij najdete tudi na www.ekskluzivno.si ali na 041 862 645.

Barbara Haring  je energetsko intuitivna svetovalka na področju osebnega razvoja in rasti, odprave vzorcev in blokad z razvito jasnoslušnostjo, ki že več kot desetletje deluje na omenjenih področjih in na inovativen način združuje več energetskih tehnik v popolno celoto. Njeno bogato znanje sestoji iz seans na bazi podzavesti, readingov, pri svojem delu pa uporablja intuicijo, jasnoslušnost in karte. Bogato znanje o energijah združuje s telesom na fizični ravni, saj ji znanje na področju wellness coacha to dopušča.

Kaly Kolonič je strokovnjakinja za prehrano in dosego fizično energetskega optimuma ter strokovnjakinja za verbalno-neverbalno komunikacijo, ki na to temo že vrsto let predava in piše za različne strokovne medije. Je utemeljiteljica celostne metode Spremeni Življenje, ki združuje fizično in astralno telo ter osebnostni razvoj v celovito metodo preobrazbe na najvišjem nivoju. Njena posebnost je ustvarjanje energijskih slik, ki prinašajo v življenje posameznika obilje, ljubezen, srečo in zdravje ter izpopolnjenost na vseh življenjskih nivojih.