Če ima letalo wc in previjalno mizo, ste pripravljene. Kaj pa, če previjalne mizice nima?

Če temu ni tako, obstajata dve možnosti; kot previjalno mizico lahko uporabite desko wc-školjke ali počakate, da boste otroka previli, ko izstopite…Huh, to zadnje se ne sliši ravno dobro.

Ker leti včasih trajajo malo dlje, boste seveda morali izbrati opcijo z wc-jem

Da se otrok nebi umazal, lahko na desko školjke položite nekaj papirja, kakšno krpico (če jo seveda imate) ali pa praktično previjalno podlogo. Že pred vstopom v wc pripravite vse potrebno: pleničke in vlažilne robčke. 

Praktična zložljiva podloga je enostavna za čiščenje in prijetna na dotik. Več informacij na www.all4kids.si

Ko je vse pripravljeno, se hitro lotite dela. Če s seboj nimate torbe za pleničke – kar je na letalu zelo verjetno – pleničke zavijte v plastične vrečke in odvrzite v smeti. Otroka lahko do konca oblečete, ko boste že na svojem sedežu.

Če potujete z znanci ali prijatelji, jih morda ne bo motilo, če pleničko zamenjate kar na sedežu. V primeru, da se boste odločili za to opcijo, od doma vzemite manjšo dekico in torbo, v katero boste odlagali porabljene plenice. Tu je, v dobro vaših sopotnikov, zelo pomembno, da ste hitri – ko boste z »akcijo« končali, ne pozabite pleničk oziroma plastičnih vrečk, v katere ste zavili pleničke, nemudoma odnesti v smeti, ki se nahajajo na wc-ju.

Če veliko potujete, se prepričajte, da boste s seboj imeli takšno previjalno podlogo, ki se jo bo dalo hitro očistiti in spraviti v materinsko torbo. Takšne podloge najdete na spletni strani www.all4kids.si.

Pripravljeni za potovanja: kolekcija Lucky baby silver. Več informacij najdete na www.all4kids.si