Če moraš izbrati med seksom ali spanjem, kaj ponavadi izbereš? Če je tvoj odgovor spanje, kljub temu, da sploh nisi utrujena, potem imaš morda problem z libidom.  Želja po spolnosti je nekaj, kar je lahko povezano z boljšim ali pa z bolj depresivnim življenjem. Vemo, da na pomanjkanje libida vpliva mnogo dejavnikov. Pri obeh spolih je pogosto prisotno hormonsko neravnovesje, motnje presnove, motnje hranjenja, stres, tesnoba, depresija in še bi lahko naštevali. Predlagamo ti nekaj nasvetov, kako izboljšati spolno življenje in v njem seveda tudi uživati! 

Libido

Stres, komunikacija ali prehrana so lahko nekateri izmed dejavnikov, da ne čutiš potrebe po spolnem življenju tako kot včasih!

Stresno življenje

To, da stres lahko vpliva na akcijo v postelji, ni nič novega. Življenje hitro teče, neprestano smo v hitrem tempu in to nas včasih psihično utrudi. Če želiš popestriti spolno življenje, potem moraš poskrbeti za svoje psihično počutje. Predlagamo jogo, dihalne vaje ali kakršno koli obliko gibanja! Prav tako pa je dokazano, da ljudje, ki več telovadijo, tudi več seksajo!

Zdolgočasenost

Če je tvoje spolno življenje izgubilo čar, potem ni čudno, da ti ni več toliko do tega. Če seks ni več užitek, potem je izguba libida pričakovana. Začnita se pogovarjata in poskušajta intimnost pripeljati nazaj v zvezo. Lahko poskusita kaj novega oziroma ugotovita kaj si oba želita, a si morda nista upala povedati na glas. Lisice, seks na prepovedanem mestu ali pa kakšna skrita fantazija naj ne ostane med vama skrivnost, ampak delajta na tem, da jo uresničita. In to še danes!

Moč komunikacije in samopodoba

Ni vedno najbolj prijetno govoriti o seksu, a to ne bi smelo veljati za vaju. Pred partnerjem moraš biti sproščena in mu zaupati vse skrbi ali želje, tudi seksualne! Le tako lahko vesta pri čem sta in na čem morata delati, da bo želja po spolnosti spet takšna kot na začetku zveze.
Prav tako lahko na vajino (ne) strastno življenje vpliva samopodoba. Kako gledaš nase, problemi s samozavestjo in vprašanje, ali se v svoji koži dobro počutiš ali ne, lahko zelo vpliva na tvojo željo po seksu! Ko boš začela delati na sebi, sprejela samo sebe in bila s svojo postavo zadovoljna, boš šele spoznala, kaj pomeni strast med rjuhami in užitek spolnega odnosa!

Vpliv hrane

Razlogi, da trpiš zaradi pomanjkanja libida, lahko tičijo v kontracepcijskih tabletah, dolgih urah v pisarni,  premalo ur spanja ali zdolgočasenosti in morda bi ti sprememba v prehrani lahko pomagala do bolj aktivnega spolnega življenja! Hrana, ki ti lahko pomaga je:

  • ostrige ti lahko pomagajo pri izboljšanju spolnega življenja! Zakaj? Ostrige so najbogatejši naravni vir cinka, kateri pomaga pri večji želji po spolnosti. Če nisi ravno ljubiteljica ostrig, pa si privošči kakšen hamburger ali zrezek, saj je govedina naslednji pomemben vir cinka.
  • temna čokolada – po njej ti verjetno ne bo težko poseči, kajne? Zagrabi košček ali dva (ali tri – da boš stoodstotno pripravljena za akcijo!) čokolade, ki ima 70% kakava. Ne le, da vsebuje cink, ampak čokolada spodbuja aktivnost feniletilamina, ki se pretvarja v dopamin, ta pa je odgovoren za večjo spolno moč in užitek.
  • bučna semena, lanena semena, avokado, kvinoja, banane prav tako spodbujajo spolni nagon,
  • kot tudi jagode, morda kar oblite z čokolado( to sladico uporabita za sladko predigro!)

Dodatna pomoč – pridobi izgubljeno zanimanje za seks!

Ko poskusiš že vse in je med rjuhami še vedno problem, potem se lahko pogovoriš s terapevtom ali zdravnikom ali pa poskusiš preizkušeno napravo Bio Spectrum.

Bio-spectrum se je po mnogih kliničnih raziskavah dokazal kot učinkovito sredstvo pri večanju libida. Neposredno deluje na povečanje prekrvavljenosti,  naša rdeča krvna telesca pridobijo na učinkovitosti, poveča se jim površinski elektropotencial, njihova sposobnost deformacije, odprejo se kapilare, prav tako se močno izboljša celična presnova. Znane so raziskave, ki dokazujejo zdravilne učinke Biospektralnega valovanja na žleze z notranjim izločanjem. Njihovo delovanje se izboljša in se uravnava,  in se zato poveča tudi izločanje moškega spolnega hormona, testosterona, posledično pa se s tem veča spolna sla, plodnost in potenca.

Ves sistem delovanja človeškega organizma je močen v sozvočju z našo notranjo življenjsko energijo, ali kot se imenuje v preko 4000 let stari Kitajski tradicionalni medicini, Qigong. Po številnih raziskavah po Kitajskih bolnicah in inštitutih je znano, da Bio-spectrum tehnologija povečuje našo notranjo življenjsko energijo, le ta pa je ključnega pomena za kvalitetno delovanje, kot tudi za samozdravljenje našega organizma, kar pa pomeni, da si na povsem naraven način lahko pomagamo pri zgoraj naštetih težavah.

Biokabina

S svojim globinskim elektromagnetnim delovanjem znanstveno potrjeno uravnava metabolizem vsake naše celice.

 

Čas je, da si nehamo zatiskati oči pred težavami in začnemo ukrepati. V kolikor na vaše življenje vpliva negativno spolno življenje in ste to poskusili rešiti s partnerjem, tako da sta se pogovorila, poskusila kaj novega, a se želja po spolnosti še vedno ni ravno vrnila, potem se obrnite na center Biospectrum, kjer vam bodo pomagali do boljšega spolnega življenja!

 

Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki pospešujejo mikrocirkulacijo, uravnavajo živčni sistem, krepijo imunski sistem, odpravljajo težave pri stresu, pospešujejo obnovo celic, uravnavajo telesno težo, poskrbijo za lepši izgled vaše kože in krepijo delovanje različnih telesnih funkcij. Vsled vseh biokemijskih in energijskih procesov, ki se sprožijo v telesu, se aktivno vrši proces samozdravljenja.