Pomlad prinaša novo življenje in z njim nove barve, v katere se bomo v tem letnem času odeli. Daljši dnevi, višje temperature in seveda čudovita svetloba gotovo vplivajo na izbiro garderobnih kosov, ki jih bomo nadeli.

Pozimi se je namreč precej lahko, če ne že preveč enostavno, odeti v popolno črnino – takšen videz izgleda umirjeno in elegantno, poleg tega zanj ne porabimo veliko časa – na drugi strani je tu pomlad, ki prinaša pester spekter barv; med njimi so tudi pasteli.

Kako torej v garderobo vključiti nežno rožnato, modro, rumeno in zeleno, ne da bi pri tem izgledali smešno ali otročje?

Monokrom

Za tiste bolj pogumne je na voljo monokromatski videz – odeti v popolnoma rožnato ali modro opravo boste fokus (razumno) vlekli nase… Si tega želite? Odlična izbira za tak videz sta pencil krilo in lahkotna bluza. Od glave do pet v nežno modri. Zakaj pa ne?

Preprosta oblekica

Zjutraj se vam mudi na sestanek, zato nimate časa, da bi na hitro sestavili še efektiven outfit… Posezite po oblekici pastelne barve! Tako boste sogovornikom dajali vtis nežnosti, odprtosti in uglajenosti. Ob enem izberite barvo, ki bo tako chic, da modnih dodatkov sploh ne boste potrebovali.

Krilo + karo vzorec

Krilo v pastelni barvi (predvsem mint pastelni barvi) in črnobel karo vzorec naj bosta par, za katerim se bodo ozrli prav vsi! Če ste to kombinacijo že osvojili, namesto karo vzorca posezite po puloverju z zanimiv napisom.

Več trendov na enem mestu…

Izberite plasirano krilo v zanimivi barvi (naj sega pod kolena), dodajte še choker ogrlico in zanimivo majico… in že ste pripravljeni! Namig: nežno rožnata in rumena se odlično ujameta.

Pogum!

Najpomembneje je, da trend oziroma kombinacijo, ki jo izberete, znate nositi s ponosom – v nasprotnem primeru boste kaj hitro izgledali smešno… Tega pa si ne želite, kajne?

Naj bodo oblačila, ki jih nosite, vedno udobna in prijetna, vseeno pa se ne bojte poseči (tudi) po modnih kosih in čudovitih pastelih!