Prejšnji teden sem vam dala “domačo nalogo”, in sicer da opredelite 5 značajskih lastnosti vašega idealnega partnerja. Ste dobro premislile, katere naj bi to bile? Dobro. Gremo naprej. Danes bomo naredile korak naprej in se pogovarjale o fizisu, zunanji podobi oz. imago podobi vašega “idealnega partnerja”.

Vsi vemo, da idealnega partnerja ni nikjer na tem svetu, saj tudi sami nismo idealni. Govorim o čim boljšem približku idealnega partnerja – o osebi, za katero veste, da bi lahko skupaj lepo harmonirale in bile srečne. Ker smo vse, kot majhne punčke prebirale Pepelko in ostale pravljice “happy ever after”, pustimo ta mit čarobnosti in tega partnerja v tej kolumni vseeno poimenujmo kar “idealen, The One, čisto pravi Mr. Big”.

“Nekaj časa nazaj sem bila v vezi s točno takim moškim, partnerjem, kot sem si ga želela. Imel je vse osebnostne lastnosti, ki sem si jih kadarkoli želela pri svojem partnerju. A skozi čas sem začutila, čeprav sem ga imela zelo rada, da njegova podoba ni usklajena s tem, kar sem si nekoč zamislila”, mi je zaupala Mojca, ki je nedavno tega obiskala Zmenke z ujemanjem v organizaciji priljubljenih Dogodkov za Samske.

Sedaj, ko ste pridno opravile svojo prvo domačo nalogo (to je, da ste opredelile 5 osebnostnih lastnosti svojega idealnega partnerja), naj vam čestitam in povem, da ste šele na pol poti. =)

Tako kot je pomembno, da pri sebi dobro opredelimo, kakšne osebnostne lastnosti MORA IMETI naš idealen partner, prav enako pomembno je, da si VIZUALIZIRAMO, KAKO MORA ta partner izgledati. Govorim o IMAGO PODOBI.

Nikakor ne govorim tem, da si v svoje misli prikličite najlepše moške iz naslovnic – govorim o notranjem občutku, kakšnega moškega vidite pred sabo, ko zaprete oči in lahko začutite, da je to tisti pravi. Gre za t.i. imago podobo, ki jo nosimo v sebi. Eni imajo to imago podobo tesno povezano z izgledom očeta, eni z videzom svojega prvega partnerja, ki jim je zaznamoval življenje z lepo ali težko izkušnjo. Eni pa tudi s podobo svojega najljubšega igralca, recimo. Toliko kot nas je na svetu, toliko imago podob obstaja. In prav gotovo imate tudi ve svojo.

Torej, sedaj, ko že znate opredeliti tistih 5 osebnostnih lastnosti, ki jih vaš partner MORA IMETI, dodajte še 5 ZUNANJIH STVARI, ki jih ima vaša imago podoba. Je visok? Mora imeti modre oči? Si želite, da je močen, da vas lahko objame in varuje? Si želite vitkega temnega moškega? Velikih dlani? Lepih stopal? Kakšen vonj mora imeti?

zaljubljen par

KAKO DO IMAGO PODOBE?

Če ne veste točno, kako bi začutile imago podobo svojega idealnega partnerja, vam predlagam, da zamižite in se odpravite v svoj svet sanj. Zavestno. Pustite svojim mislim, da prikličejo vrsto podob. Začutite, ob kateri podobi se počutite varno, sprejeto, ljubljeno, najlepšo, čudovito, srečno. Ko se boste tako prepustile svojemu toku misli, boste lahko začutile in videle svojo imago podobo partnerja. Vzemite si čas. In v tej vaji uživajte. Igrajte se. Bodite zvedave. 🙂

KO OSVOJIŠ TUDI TO, JE ČAS, DA SE PREMAKNEŠ NAPREJ!

Začutila si, kakšna je imago podoba tvojega partnerja, ki jo nosiš v svoji podzavesti. Opredelila si 5 značajskih lastnosti, ki jih tvoj partner mora imeti – odlično! Sedaj pa je čas, da narediš korak naprej.

Že veš, kje bi spoznavala nove samske moške? Lahko preko spleta (na voljo je ogromno različic spletnih strani in mobilnih aplikacij, ker lahko spoznavaš nove samske), lahko pa tudi v živo na Dogodkih za Samske. Zakaj točno na Dogodkih za Samske? Ker se takoj začuti energijo, ker ni pretvarjanja, ker takoj lahko preceniš, ali bi z nekom še vedno ostala v stiku ali ne.

ZAKAJ OBISKATI DOGODKE ZA SAMSKE?

Si se kdaj vprašala, kako težko je med množico ljudi poiskati samske – take, ki so pripravljeni na spoznavanje in si želijo nove partnerske veze? Ja, res je, kar velik izziv je poiskati take moške na petkov večer, ko zunaj mrgoli ljudi, ki se družijo ali s svojimi prijatelji ali s svojimi partnerkami.

Zato obstajajo Dogodki za Samske – organizacija, ki je postala izredno priljubljena za obiskovanje različnih dogodkov, ki jih prirejajo izključno za samske.  Take samske, ki se dejansko želijo spoznavati pa naj bo to za nova poznanstva, prijateljstva ali partnerstva.

Gre za organizacijo dogodkov na izbranih lokacijah, z učinkovitimi koncepti spoznavanja, pogostitvijo z vrhunskimi vini in elegantnimi prigrizki.

V enem večeru lahko torej na eleganten način spoznaš kar 20 novih samskih moških in prav z vsakim deliš pogovor, nato pa se sama odločiš, ali bi ostala v stiku z njimi tudi po dogodku. Torej, čas je, da narediš korak naprej. Prvi naj bo ta, da obiščeš spletno stran www.dogodkizasamske.si in si ogledaš pestro ponudbo dogodkov – zagotovo lahko poiščeš točno takega za svoj okus. Ne pozabi pogledati tudi ponudbo eksotičnih potovanj za samske – tudi ta so lahko krasna priložnost in pravo doživetje med spoznavanjem novih ljudi.

IN ŠE ZA KONEC

Ponosna sem, ker lahko rečem, da se je v tem času na mojih dogodkih oblikovalo že več kot 570 partnerstev, več kot 2000 novih prijateljstev in 7 družinic. Kar lepo, kajne?

Nič ne pade iz neba, zato za svežino v svojem življenju še danes naredi korak naprej. Na dogodke se lahko prijaviš preko spletne strani Dogodki za Samske. Z veseljem te pričakujem.

Nina Slapnik, direktorica in organizatorica Dogodkov za Samske.