Si lahko predstavljate čudežen predmet, ki bi na bolje spremenil vodo, ki jo pijete, hrano, ki jo jeste in celo ljudi, ki jih poznate?

Vse skupaj na prvi pogled verjetno zveni kot znanstvena fantasika, vseeno pa so znanstveniki podoben pojav opazili pri Teslovi purpurni ploščici. Teslovi raziskovalci ploščico uporabljajo že 28 let, preostali svet pa jo je lahko preizkusil šele v zadnjih treh letih.

teslova-purpurna-ploscica

 

Kako deluje?

Atomska struktura Teslove purpurne ploščice se spreminja, saj tako atomom in elektronom iz aluminija »dovoljuje«, da rezonirajo z vsakim delcem osnovne energije. Ko se delci med seboj popolnoma ujemajo, bodo v tej formi najverjetneje ostali še dolgo časa (lahko za vedno). Pozitivna in dobra energija se bo zasidrala v jedro stvari, ki se je bo dotaknila.

Povprečna energija človeka (moškega ali ženske) je 25 enot. Če bo takšen človek ploščico prijel v dlan, bo energija poskočila na kar 90-95 enot, s stalnim nošenjem pa se bo počasi dvignila na 100 enot in tam tudi ostala.

Uporabnost ploščice

Teslovo purpurno ploščico lahko uporabljate na različne načine. Nekateri jo postavijo pod krožnik ali posodo, da bi osvežila hrano, ki jo bodo zaužili. Če jo boste za 5 minut postavili pod kozarec vode, se bo le-ta prečistila in napolnila z vijolično, prekrasno vibracijo.

Ljudje, ki jih mučijo težave v spanjem, bodo ploščico preprosto položili pod vzglavnik.  In zaspali! Če si želite spremembe na vseh področji življenja, je morda najbolje, da ploščico vtaknete v svoj žep – tako bo z vami ves čas.

Tesla – genij!

Gotovo ne preseneča, da je megalomanski genij Tesla poskrbel za brezplačen in dostopen vir energije. Ta izumitelj, ki se je leta 1891 rodil v vasi Smiljan, je svoje celotno življenje posvetil inovacijam, ki življenje lajšajo še danes. O posebni energiji Zemlje in njeni povezanosti s človekom je razmišljal že pred desetletji – in sedaj končno lahko žanjemo njegove sadove!

>> naročite Teslovo purpurno ploščo