Saj vemo – nobena izmed nas se posebej rada ne ukvarja z mesečnim perilom, a tako pač je – to »darilo« nas preseneti enkrat mesečno.

Mnoge ženske se preprosto odločijo, da med menstruacijo ne bodo telovadile, plavale ali se kako drugače zabavale.

A kaj, če si zaželite potovanja z nahrbtnikom – le kako se boste takrat soočili z menstruacijo? Saj potovanja gotovo ne boste odpovedali, kajne?

S takšno težavo sem se soočila tudi sama… Poleg tega, da so moje menstruacije kar se da neredne (še posebej, če se znajdem v stresnih situacijah ali pred nečim nepričakovanim). Na izletu si tega zares ne moreš privoščiti, zato sem, preden sem se odpravila na pot, poskušala najti najbolj efektivno rešitev.

Nekajurno sedenje na javnih prevoznih sredstvih, potikanje po mestnih jedrih in čakanje v vrsti za muzej znajo res povzročiti paniko – kje in kako boste namreč v tej gneči sploh lahko zamenjali higienski vložek ali tampon? Menjavanje higienskih pripomočkov na 2 ali 3 ure je v takšnih situacijah preprosto nemogoče. In še nadležni menstrualni krči…

Ko sem že skoraj obupala, sem na spletu našla rešitev – skodelico LaliCup

Gre za preprost higienski pripomoček, ki ga le vstavite v vagino in potem nanj pozabite (no skorajda pozabite). Skodelica LaliCup bo zbrala vašo menstrualno tekočino, ki jo je potrebno izprazniti šele vsakih 12 ur – oh, kakšno udobje! Poleg tega je uporaba menstrualne skodelice nadvse preprosta in ne povzroča prav nobenega nereda.

Od kar uporabljam LaliCup skodelico niti minil niti dan, da si nebi upala ali želela početi tistega, kar imam najraje. Med ciklusom sem nekajkrat celo pozabila, da imam menstruacijo!

Če se odpravljate na potovanje, bo skodelica gotovo rešila vaše probleme – z njo lahko telovadite, plavate in se zabavate pozno v noč!

In kje jo lahko naročite? Kliknite na sledečo povezavo: www.lalicup.si.

PSSSS! Da bodo vaši dnevi menstruacije še bolj mirni, si priskrbite še naravno milo, ki preprečuje nastanek vnetij in vsebuje izvlečke žajblja, nemške kamilice in hamamelisa ter 4 eterična olja geranije, čajevca, sivke in grenivke!

Lalicup je menstrualna skodelica – prva, zasnovana in izdelana v Sloveniji, z mislijo na slovenska dekleta in ženske – ker želimo, da zaživite lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo.