SHISEIDO GINZA TOKYO

IBUKI

SMART FILTERING SMOOTHER – Serum za odpravo mastnega sijaja in brisanje por – pod ali nad make up-om

IBUKI, Smart Filtering Smoother – izdelek za popolno, fotogenično kožo.

Sijaj in vidne pore vas lahko spravijo v zelo slabo voljo.

Da, aplikacije na pametnih telefonih jih sicer lahko odpravijo in na sliki ste videti popolno, vendar pa je ne glede na to Shiseido razvil boljšo rešitev – koža v resnici postane gladka, enakomerna, brez mastnega sijaja in… brez potrebe po uporabi  pametnega telefona.

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother je serum, ki v trenutku ustvari kožo, ki je primerna za takojšnje fotografiranje, kot da bi na pametnem telefonu uporabili filter v eni izmed aplikacij za urejanje fotografij. Smart Filtering Smoother je del negovalne linije Ibuki, ki je oblikovana z namenom reševanja težav in kožnih skrbi zaposlenih pripadnic generacije millenials.

TEHNOLOGIJA

Resničen filter

Lahkotna, žametna rešitev, ki deluje kot pametni filter za čudovito fotogenično kožo. V trenutku vpije prekomerno količino sebuma (loja) ter zmanjša vidnost in velikost kožnih por.

Edinstvena tehnologija in učinkovite sestavine skupaj polepšajo in zgladijo kožo.

Pametna tehnologija:

  • Photogenic Skin Technology

Sestavine, ki polepšajo polt:

  • Oil-Targeting Micro Powder
  • botanične sestavine (izvleček korenine Bergenie Cillate)

Tehnologija fotogenične kože

Enakomerna razporeditev sestavine Oil-Targeting Micro Powder (mikro prahu, ki ciljno deluje na razpršitev olja) v serumsko osnovo z uporabo posebne disperzijske tehnologije, omogoča selektivno dostavljanje prahu neposredno v kožne pore.

Ko se prah nabere v porah, ki so polne loja, deluje s še povečano učinkovitostjo. Ohranja gladkost seruma in s tem kože, ki je popolnega videza, kot da bi nanjo pravkar nanesli ličila.

SESTAVINE

S Smart Filtering Smoother-jem odkrijte sestavine, ki polepšajo kožo…

  • Oil-Targeting Micro Powder

Sestavni del seruma je tudi edinstveni prah, ki vpija sebum. Le-ta neopazno zbere prekomerno količino sebuma in pomaga preprečiti sijaj t.i. T-cone. Prah začne učinkovati ob stiku z oljnatimi površinami, saj na njih razprši olje, hkrati pa ohranja matiran videz obraza.

  • botanična sestavina – izvleček korenine Bergenie Cillate

Izvleček, ki ima večstoletno tradicijo uporabe v ajurvedski in tibetanski folklorikot tudi v religiji budizma, pomaga odpravljati vzroke, ki povzročajo nastanek aken in drugih kožnih težav*.

*testi in vitro

  • Učinkovite rešitve za kožne težave, ki so prisotne v Smart Filtering Smoother-ju
  • PhytoTarget kompleks (ključna sestavina linije proizvodov Ibuki) nadomešča kožne NMFje in medcelične lipide, ki so ključni za ohranjevanje pravilnega delovanja zaščitnega plašča kože.
  • Izvleček majarona (iz družine origanovcev),  pridobljen iz večnamenske aromatične rastline, odpravlja prekomerno izsušenost kože.
  • Glicilglicin, ki zmanjšuje opaznost kožnih por.

Fotografski dokazi učinkovitosti

Smart Filtering Smoother odlično deluje na obstojnost ličil in zmanjšuje pretiran kožni sijaj.

Negovalni izdelek, ki v trenutku odpravi prekomeren sijaj in nepravilnosti obraza, ob nanosu kožo matira in izenači kožno teksturo, kot da bi uporabili filter na fotografski kameri.

Ko izdelek uporabimo na področju nosu, ki izloča večjo količino loja, se v trenutku zmanjša sijaj in opaznost kožnih por.