Zakaj bi se tisti čas v mesecu izogibala spolnemu odnosu, ko pa ima seks med menstruacijo toliko prednosti! Če najprej samo omenimo, da je libido v tistih dneh praviloma višji, zakaj se torej ne bi prepustila strastem in zasluženo uživala s svojim dragim. Poleg tega pa orgazem lahko pomaga pri krčih, seks pa celo skrajša trajanje krvavitve. In če je tvoj edini izgovor ta, da ne želiš umazati rjuhe, imamo za to rešitev!

Akcija med rjuhami te bo sprostila in spravila v boljšo voljo!

Prepreči slabo voljo, v katero te zna spraviti menstruacija in dvigni razpoloženje s seksom!  Vse kar rabiš so soft tamponi. Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, in to prav za higienski spolni odnos med menstruacijo. Med spolnim odnosom so popolnoma nemoteči, tako zate kot za tvojega dragega, poleg tega pa so izredno udobni in prijetni za nošenje. Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oziroma alergij.

Nad njimi boš navdušena tudi zato:
– ker je njihova zmogljivost absorpcije veliko višja od povprečnega tradicionalnega tampona
– ker so enostavni za uporabo
– so okolju prijazen material brez dodanih kemikalij, zato ne bodo povzročili vnetja nožnice
– dermatološko in klinično preizkušeni
– in so posamezno sterilno pakirani

soft-tampons_10er_normal_closed

Brez nadležne vrvice!

Kako to deluje, če ni vrvice?

Nožnica oziroma vagina je dolga približno 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drugih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni skrbi, da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam.

Kako tampon po spolnem odnosu izvleči ven?
Preprosto! V kolikor počepneš in napneš mišice, se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabiš ter izvlečeš. Pomagaš si s pincetnim prijemom (palec in kazalec).

Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

 

menstruacija_sof_tamponi

Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne* pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.

Torej, od sedaj naprej lahko pozabiš na izgovore, zakaj bi se izognila užitkom v postelji med menstruacijo. Z uporabo Soft tamponov bo spolni odnos brezskrbni in nemoteč. Tovrstni tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti!