Kakšen je vaš načrt: večerja pri prijateljih, oddih v planinski koči, zabava v klubu ali praznovanje na prostem? In kar je najpomembnejše – kaj nameravate obleči?

Odštevanje na glavnem trgu, več kozarčkov zapovrstjo in odlična družba – vse to je pravi začetek novega leta. Če načrtujete dobro zabavo do zgodnjih jutranjih ur in začetek novega leta s stilom, potem se ne smete bati barv in vzorcev. Lahko kombinirate različne vzorce in dodatke. Huawei Watch GT 3 je ura, ki vam bo omogočila poigravanje z modo in prilagajanje ure svojemu stilu, ker več kot 10 000 tematskih sprememb hitro omogoča športni ali sodobni videz vaši uri. Za tiste, ki spoštujejo tradicijo mojstrov urarjev in imajo radi klasične ure, smo pripravili obilico prelepih klasičnih sprememb. S tako veliko izbiro lahko prilagajate Huawei Watch GT 3 svojemu stilu in svojim željam.

Če to najbolj noro noč nameravate preživeti neformalno in prijetno, lahko oblečete svojo priljubljeno pižamo in uživate v družbi prijateljev. Ko se ob polnoči prekrijeta kazalca, boste to videli na svoji pametni uri Huawei GT 3 s fluoroelastomernim pasom in z veliko drugimi možnostmi. Pravočasno boste pregledali vsa voščila in vam ne bo treba iskati mobilnega telefona, če imate polne roke. Nadaljujete lahko z zabavo in samo pogledate na zaslon svoje pametne ure, ki vam ne bo dovolila, da kar koli spregledate.

Za resnične ljubitelje elegance je najbolj svečani dogodek v letu obenem tudi priložnost, da pokažejo svoj klasični stil. Če je vaša modna kombinacija elegantna in prefinjena, izberite pas iz nerjavečega jekla za svoj Huawei Watch GT 3. Ta pas ima nenavadno gladko strukturo, ker je 300 krat spoliran in se bo odlično ujemal z barvo vaše obleke.

Zlati dodatki poudarjajo eleganco za vse čase in vse priložnosti. Vašo modno kombinacijo bo posebej poudaril milanski pas, oblikovan izključno za Huawei Watch GT 3, 42 mm. Ne glede na to, ali nosite majhno črno obleko ali srajco živih barv, ta ura se bo vklopila v vsako modno kombinacijo.

Če načrtujete silvestrovanje aktivno in na prostem, bo Huawei Watch GT 3 zelo natančno zabeležil vašo aktivnost, srčni utrip in bo uravnaval dihanje ter zmanjšal napetost.

Ta ura vam bo kot dober vodnik dala natančna glasovna obvestila o ocenjenem času prihoda, razdalji in o priporočenih rutah, ko raziskujete nove poti. Upravičeno se počutite varno s to uro na roki, ker njena baterija traja do 14 dni. Če ste pozabili polnilec, jo lahko napolnite brezžično s pomočjo svojega mobilnega telefona in obratno.  Če vas skrbi kompatibilnost z vašim mobilnim telefonom, vas lahko pomirimo – Huawei Health aplikacijo lahko namestite tudi na Android in na iOS naprave.

Če iščete uro, ki vam bo ustrezala v vsakem trenutku in se vključila v vsak stil, potem si lahko izberete bolj opazen Huawei Watch GT 3 premera 46 mm ali nežno različico premera 42 mm.

Ne pozabite vsak trenutek zabave posneti s Huawei nova 9 mobitelom, s katerim lahko istočasno snemate s sprednjo in z zadnjo kamero. Nobenih skrbi, vse bo stabilno, zahvaljujoč pametni AIS lastnosti, ki omogoča stabilizacijo video posnetka.

Huawei je razen pametne ure Watch GT 3 pred kratkim dal na trg Huawei MateBook 14s prenosnik, eleganten prenosni računalnik velike zmogljivosti, ki se bo odlično prilagodil vašim osebnim in poslovnim obveznostim.

29