Glavna povzročitelja peptičnih razjed sta želodčna kislina in bakterija HP, zdravljenje pa je povezano s številnimi dejavniki, med katerimi je eden pomembnejših prekrvavitev želodčne sluznice. Drugi dejavniki so prosti radikali, sestavljeni iz kisika, pepsin, glukoprotein, želodčna kislina in tako naprej.

Kaj biospectrum sploh je?

Biospectrum tehnologija temelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na zunanji signal, ki je frekvenčno  enak lastni frekvenci zdrave človeške celice. Biofizikalni odziv povzroči bioresonančni efekt v telesu, frekvence tega valovanja in frekvence, ki jih oddajajo celice našega telesa, so identične, enake in zato stopijo v bioresonanco in izzovejo proces samozdravljenja našega organizma.

Terapije potekajo z biospectrum napravami, v biospectrum centru. So celovite in zajemajo celo telo hkrati, vršijo pa se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamemo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več – odvisno od primera. Naprave so primerne za vse generacije.

Biospectrum naprava

Biospectrum tehnologija deluje globinsko in po treh principih hkrati, in sicer: po termičnem, netermičnem in akupunkturnem. Med terapijami se vzpostavi pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča se vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. S tem se pospeši proces samozdravljenja.

Pravilni odgovor na razjede je dobra prekrvavitev želodčne sluznice

Povečanje prekrvavitve želodčne sluznice je pomemben dejavnik pri zdravljenju želodčnih razjed. Zhoulinova naprava biospectrum lahko spodbuja celjenje želodčnih razjed, ker poveča prekrvavitev želodčne sluznice in izločanje glukoproteina, kot tudi zmanjša število prostih radikalov. Poleg tega biospectrum učinkovito zmanjša tudi možnosti ponovnega nastanka želodčnih razjed.

Biospectrum dokazano pomaga tudi pri drugih težavah, kot so

  • bronhitis,
  • astma,
  • gastritis, driska, zaprtost,
  • okužbe in zdravljenje ran,
  • bolečine v mišicah, artritis,
  • ekcemi, dermatitis, opekline,
  • vnetje medenice,
  • mumps,
  • pljučnica.

Več o glavnih področjih uporabe biospectrum naprav najdete na spletni strani www.biospectrum.si.

Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki pospešujejo mikrocirkulacijo, uravnavajo živčni sistem, krepijo imunski sistem, odpravljajo težave pri stresu, pospešujejo obnovo celic, uravnavajo telesno težo, poskrbijo za lepši izgled vaše kože in krepijo delovanje različnih telesnih funkcij. Vsled vseh biokemijskih in energijskih procesov, ki se sprožijo v telesu, se aktivno vrši proces samozdravljenja.